Takže dneska další brnkačka bez rozpaků a rozhodování. Uf. :D
Doctor Who proti The X-Files? Nakonec jsem dal hlad Doctorovi, i když skoro s jistotou vím, že nemá šanci... Doctor je prostě srdcovka
Domec napsal(a):
Doctor Who proti The X-Files? Nakonec jsem dal hlad Doctorovi, i když skoro s jistotou vím, že nemá šanci... Doctor je prostě srdcovka
Súhlasím, Doctor Who je super, len ma mrzí, že v posledných duelech sa mu moc nedarí :(
Pain28 napsal(a):
Súhlasím, Doctor Who je super, len ma mrzí, že v posledných duelech sa mu moc nedarí :(
Keby nebolo posledných serií, tak by som mu dal hlas.
Který ze soutěžících seriálů v duelech si nejméně (resp. vůbec ne)zaslouží označení Sci-fi? Za mě vítězí Person of Interest :-)
_-0-_ napsal(a):
Který ze soutěžících seriálů v duelech si nejméně (resp. vůbec ne)zaslouží označení Sci-fi? Za mě vítězí Person of Interest :-)
Dovolim si nesuhlasit. Za mna je to lost world a narovnako Alf a Knight rider
Arkantos napsal(a):
Dovolim si nesuhlasit. Za mna je to lost world a narovnako Alf a Knight rider
Viditelně by to chtělo dodatkovou anketu, ano, kandidátů na eliminaci je více :-)
_-0-_ napsal(a):
V Person of Interest je složka Science podle mě splněna, to v takových Outlander a
Handmaid´s Tale ji nevidím vůbec. Leda-že to cestování v čase v Outlanderovi má nějaký vědecký základ, nevím, neviděla jsem. Jinak by se dalo určitě diskutovat o mnoha seriálech, které tu jsou, nebo naopak nejsou, ale asi je to trochu zbytečné.