Diskuze k článku Grey's Anatomy získává osmnáctku, vrátí se i Station 19
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
10. 5. 2021 / 19:43:45 (před 3 roky)
off

Tak beru zpět, co jsem napsala posledně. Za půl milionu dolarů za epizodu by mi možná nevadilo se jen válet v posteli :)

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
10. 5. 2021 / 20:46:33 (před 3 roky)
off
Litocha napsal(a):

Tak beru zpět, co jsem napsala posledně. Za půl milionu dolarů za epizodu by mi možná nevadilo se jen válet v posteli :)

Dyť to říkám celou dobu :D :D. Pro mě by to v téhle situaci byla v podstatě práce snů :D :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
10. 5. 2021 / 22:47:24 (před 3 roky)
off

Mohli oznámit závěrečnou, ne že ne.
... Mohli oznámit závěrečnou už pár řad zpátky, ne že ne :D

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
Editováno: 1x | Naposledy: 10. 5. 2021 / 22:47:59
LuciaG
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
10. 5. 2021 / 22:53:24 (před 3 roky)
off

Takže trápenie pokračuje. Ja to sledujem už len z nejakej zotrvačnosti s tým, že pozerám to od prvej časti, tak nech viem ako to dopadne. Ale až tak, aby som začala sledovať Station 19 ma to zas nezaujíma. Kedysi to bol čo diel, to skvelý nápad a zápletka. Teraz sa už ani nesnažia. Už pár sérii si vystačia s COVID-om, feminizmom a rasizmom. Jednu z dvoch zaujímavých postáv, Carinu DeLuca mi prehodili do Station 19 a zostal už iba Tom. Ostatní sa na 95% venujú vzťahom (v štýle Beverly Hills 902 10) a sem tam sa "utrhnú" a urobia medicínsky zázrak bez toho, že by sa potrebovali hlbšie zamyslieť. Je čoraz ťažšie to sledovať a ja už sa ani neunúvam pamätať si mená niektorých postáv. Napr. toho, čo sa z čista jasna zjavil a zasnúbil s Maggie...

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
11. 5. 2021 / 00:43:02 (před 3 roky)
off

V paměti mi bude ještě dlouho ležet ten random rozhovor s Ellen, Chandrou a Debbie, který vypustili asi před vypuknutím 17. řady a náhodně jsem si ho pustila. Ellen tam říkala, jak už ji GA nebavil a zvažovala odchod, pak jí ale byl sdělen plot téhle sezóny nebo si přečetla scénář a naráz jak jí to dalo druhý dech. Tehdy jsem si myslela, že mluví o covidu, jak jsem byla bláhová... 😂💰🛏💰

Ale za Station jsem ráda, ten zatím nemá o cca 7 řad víc, než měl mít.

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
11. 5. 2021 / 00:53:16 (před 3 roky)
off
Matuush napsal(a):

Ale za Station jsem ráda, ten zatím nemá o cca 7 řad víc, než měl mít.

A není v tom trochu i Maya a Carina :D?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Žutka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
11. 5. 2021 / 08:26:12 (před 3 roky)
off

Nevěřila jsem, že by to letos ještě prodloužili. Opravdu se divím. Ani cameo mrtvých postav mě letos nedonutilo dívat se, ale třeba to doženu až to konečně skončí...

JohnDarks
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
11. 5. 2021 / 11:46:57 (před 3 roky)
off

Celá tato série Station 19 je ODPAD! Řeší se jen floyd, BLM, uražení černoši a stupidní story ohledně feťáka co kradl ze sanitky ve službe.. S tématikou hasičskou to nemá nic společného. Doufal jsem že to zruší. Stupidní americká populace, ale chce toto asi vidět a aplauduje ve stoje.. Asi tak jako mě štve netflix s jejich balanced rasismem za každou cenu tak tito to dostávají na nový level..

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
11. 5. 2021 / 18:19:44 (před 3 roky)
off
JohnDarks napsal(a):

Celá tato série Station 19 je ODPAD! Řeší se jen floyd, BLM, uražení černoši a stupidní story ohledně feťáka co kradl ze sanitky ve službe.. S tématikou hasičskou to nemá nic společného. Doufal jsem že to zruší. Stupidní americká populace, ale chce toto asi vidět a aplauduje ve stoje.. Asi tak jako mě štve netflix s jejich balanced rasismem za každou cenu tak tito to dostávají na nový level..

Ono je to ještě horší? Já jsem se neprokousala přes první dva díly první série. Takže můžu být v klidu, o noc nepřicházím...