Diskuze k článku Ještě více obnovování/rušení a novinky k reality shows
reallyreallychildish
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
23. 12. 2012 / 18:38:23 (před 11 roky)
off

!@#?-"@!!
Takže se jako nedozvim, jak 666 Park Avenue dopadne? :(

If I cannot reach Heaven, I will raise Hell.
Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
23. 12. 2012 / 18:42:29 (před 11 roky)
off

Sakra, tak dúfam, že sa 666 maximálne odsunie na leto. Asi by ma porazilo, keby to nedovysielali, zvlášť keď nám sľúbili, že sa to budú snažiť všetko dovysvetľovať...

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 12. 2012 / 18:43:00
iqtiqe
Uživatel od první verze | Cool level: 32 | Debra Morgan
23. 12. 2012 / 19:04:29 (před 11 roky)
off

A zrovna v posledním díle to konečně začalo vypadat zajímavě.

Lemonie
Uživatel od první verze | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
23. 12. 2012 / 19:45:24 (před 11 roky)
off

No hlavně že tam zůstal Blake, bez toho bych asi další sezónu vynechala. Z toho proma umírám :D

Whatever
Montmo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
23. 12. 2012 / 20:27:36 (před 11 roky)
off

Ale ne a to mě u posledního dílu 666 taak navnadili :-/

phoebe.h2
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 12. 2012 / 21:34:54 (před 11 roky)
off
Lemonie napsal(a):

No hlavně že tam zůstal Blake, bez toho bych asi další sezónu vynechala. Z toho proma umírám :D

Asi tak, Blake je hlavní tahoun

anjoa
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
23. 12. 2012 / 23:09:12 (před 11 roky)
off

Tak doufám, že Zac bude alespoň tak vtipný jako Michael. Zatím mi připadá, že ho Nina sežere zaživa:-)
Mně spíš vadí na nové sérii to, že se celou sérii v každém úkolu bude soutěžit v týmech. Jak já nesnáším týmové úkoly, samé drama, drama a výsledek většinou děs běs. Akorát se patlalové schovají a budou postupovat dál. Já chci vidět estetiku v modelech jednotlivých soutěžících, ne to, jak se osm lidí furt dokola dohaduje nad jedním modelem:-(

haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
23. 12. 2012 / 23:09:20 (před 11 roky)
off

Tak se 666 Park Avenue je to fakt pecka no:( Toi mi zase hnuli žlučí

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
23. 12. 2012 / 23:41:02 (před 11 roky)
off
anjoa napsal(a):

Tak doufám, že Zac bude alespoň tak vtipný jako Michael. Zatím mi připadá, že ho Nina sežere zaživa:-)
Mně spíš vadí na nové sérii to, že se celou sérii v každém úkolu bude soutěžit v týmech. Jak já nesnáším týmové úkoly, samé drama, drama a výsledek většinou děs běs. Akorát se patlalové schovají a budou postupovat dál. Já chci vidět estetiku v modelech jednotlivých soutěžících, ne to, jak se osm lidí furt dokola dohaduje nad jedním modelem:-(

Spíš myslím, že budou tvořit mini kolekce, každý bude muset mít svůj design, jen prostě v rámci týmu budou muset nějak ladit.. jasně, nemůžou se tolik projevit, jako u sólo úkolů, ale teda doufám, že to nebude nějaká velká katastrofa.

anjoa
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
23. 12. 2012 / 23:54:10 (před 11 roky)
off
ragelly napsal(a):

Spíš myslím, že budou tvořit mini kolekce, každý bude muset mít svůj design, jen prostě v rámci týmu budou muset nějak ladit.. jasně, nemůžou se tolik projevit, jako u sólo úkolů, ale teda doufám, že to nebude nějaká velká katastrofa.

Já taky doufám, že to nebude katastrofa, ale prostě mi to přijde jako vyzdvihování průměru. Já si nedovedu představit, že by omezili "tvůrčího ducha" někoho jako je třeba Christian, Mondo nebo Austin, to by byla strašná škoda. Stačí, že jsou omezeni tématem a rozpočtem, tak proč je navíc omezovat ještě tím, že se musí vejít do nějaké týmové kolekce. Bojím se, že bude jenom víc hádek a vztahových problémů a kolekce budou někde v pozadí.

Veruuuu
Dlouholetý uživatel | Cool level: 68 | Charlie Harper
24. 12. 2012 / 00:04:51 (před 11 roky)
off

Jako to mě fakt naštvalo, vrchol všeho po jejich slibu, jak to bude ukončené... :/

lizzy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
24. 12. 2012 / 00:20:05 (před 11 roky)
off

Ohledně 666 mě hrozně naštvali, protože jsem se těšila, že se to aspoň uzavře... no tak si budu muset počkat no
A s vítězem The Voice nejsem vůbec spokojená, ale celkově to byla výborná řada s výbornými soutěžícími. Každopádně mi bude X-Tina se Ceeloem chybět, ale tak snad se mi vrátí na 5. sérii :)

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
24. 12. 2012 / 00:46:29 (před 11 roky)
off
anjoa napsal(a):

Já taky doufám, že to nebude katastrofa, ale prostě mi to přijde jako vyzdvihování průměru. Já si nedovedu představit, že by omezili "tvůrčího ducha" někoho jako je třeba Christian, Mondo nebo Austin, to by byla strašná škoda. Stačí, že jsou omezeni tématem a rozpočtem, tak proč je navíc omezovat ještě tím, že se musí vejít do nějaké týmové kolekce. Bojím se, že bude jenom víc hádek a vztahových problémů a kolekce budou někde v pozadí.

Bohužel si myslím, že právě kvůli těm hádkám a dramatickým momentům ty týmy zavedli :/ Nechápu, proč si všichni myslí, že čím víc hádek, tím líp... akorát to diváky odpuzuje.. Nebo možná jen my jsme takoví rozmazlení, že bychom rádi viděli trochu té tvořivosti.. možná že v USA o to dráma stojí..

litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
24. 12. 2012 / 09:59:00 (před 11 roky)
off

Doufám, že 666 park avenue časem odvysílají, když to slíbili. Chci vědět, jak to dopadne...

Bored now...
Dandik
Uživatel od první verze | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
25. 12. 2012 / 00:42:37 (před 11 roky)
off
litllewitch napsal(a):

Doufám, že 666 park avenue časem odvysílají, když to slíbili. Chci vědět, jak to dopadne...

Podobne :-/