Diskuze k článku Lucifer má dotočeno, herci se loučí
arthurcz
VIP | Cool level: 23 | Denholm
24. 5. 2021 / 10:11:53 (před 3 roky)
off

Sakra, až 2022? Doufal jsem v letošní podzim a koketoval s myšlenkou, že s pátou do toho podzimu vydržím a sjedu se tím najednou. Do příštího roku to nejspíš ale nevydržím. ;)

malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
24. 5. 2021 / 12:48:49 (před 3 roky)
off

První konec Lucifera jsem brala jako hotovou věc. Ale poučila jsem se. Tomuhle třetímu loučícímu mejdanu nevěřím :-D ...

Daniela
SuperWhovian
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
24. 5. 2021 / 15:17:24 (před 3 roky)
off
malina2035 napsal(a):

První konec Lucifera jsem brala jako hotovou věc. Ale poučila jsem se. Tomuhle třetímu loučícímu mejdanu nevěřím :-D ...

Tom řekl, že už nechce dělat další řadu Lucifera. Pokud ho nepřeobsadí nebo neudělají pokračování bez něho, tak toto je opravdu konec.
Ale třeba bude za pár roků nějaký special.

lenochod6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
24. 5. 2021 / 23:33:16 (před 3 roky)
off

Jako na jednu stranu je mi to vždy líto, když tak kvalitní seriál končí, na druhou stranu chápu, že herci si chtějí vyzkoušet nové role po tolika letech a není tu záruka, že to pak stanice nezatrhne, tak chápu, že chtějí skončit, když můžou ovlivnit konec a aby to celé dávalo smysl, ale bude se mi hodně stýskat...

Corisan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
25. 5. 2021 / 00:43:56 (před 3 roky)
off

Ten čas letí… nakonec jsem ráda, že lucifera fox zařízl a seriál se dostal k netflixu, markantně zvýšil kvalitu a dočkáme se řádného ukončení :) (teď kdyby tak někdo zařízl fox; pravidelně mi ruší VŠECHNY oblíbené seriály 😒)
Na druhou půlku páté série už se klepu, jen má jednu nevýhodu: vychází 4 dny před státnicema 🙃

IN THE MIDDLE OF MY BACKSWING?!
Miserry
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
25. 5. 2021 / 18:21:18 (před 3 roky)
off

Ach jo. Pochybuju, že by našli herce pro přeobsazení, který by mohl konkurovat Ellisovi. Tyto přeobsazené hlavní role se málokdy, ne-li rovnou nikdy, udrží ve stejné kvalitě.
Ale všechna čest Netflixu.