Na plné čáře u mě vítězí Weeping Angels z Doctora Who.
Ale stejně nejlepčí "záporák" byl Lucifer Morningstar, ne? Vyhrál co se dalo :-)
Pro mně byl nejhnusnější "Kouřící muž" z X-Files v podání Williama Davise.
No chybí mi tu Kingpin z Daredevila. Na to že tu je záporák z Jessicy Jones a Luke Cage ale ne on.
Jednoznačne Samaritán bol výborný a k nemu Trinity z Dextera
Muhehe, chválím fotku Morgany :D. I když zrovna u ní mám poněkud problém ji vnímat jako záporačku... Za mě je spíš obětí jiných... Největším záporákem Merlina je podle mě Uther.
Sloane z Aliasu byl sice záporák, ale největším bych ho asi nenazvala. Byť jsem mu nemohla přijít na jméno.
U GoT mám pocit, že by se dala vypsat polovina osazenstva :D. Ale je fakt, že Ramsey a Joffrey jsou z nich nejvyšinutější.
U Lucretie ze Spartaca nevím jestli byla pravověrná záporačka.. Spíš oportunistická svině. Glaber a jeho ženuška byli větší záporáci, aspoň teda v mých očích...
Potěšilo mě, že se sem dostala Freak. To je opravdu záporačka par excelence a kdo jste ještě neviděli Wentworth, tak to koukejte napravit.
Hehe, Koule :D. A mě se všichni diví, že McKřachonovi nemůžu dodneška přijít na jméno :D.
A těch Lexů Luthorů by tady klidně mohlo být vyskládáno víc, ne jen ten Smallvillovský.
Při vzpomínce na Samaritána se vždycky otřesu. Ugh. A nejhorší na tom je, že na něco takového pořád může dojít :(.
Pobavilo mě, jak tady mají někteří herci vícero vstupů.. Třeba Michael Emmerson :D. Zrovna u něj je s podivem, že byl v PoI na té kladné straně.
U Doctora musím přiznat, že taky u mě vyhrávají Weeping Angels.. Rozhodně jsou nejvíc creepy a díky nim chodím kolem soch dost opatrně :D. Vyšinutý Master mě spíš děsně štval Ale Doctor toho má víc.. Dalekové nebo Cybermani by si tady místo taky zasloužili.
A samozřejmě nesmí chybět záporácké ikony mého dětství: J.R., Alexis a Kimberly :D.
Fotka u Joffreyho je úplne geniálna...akoby bol šokovaný, že je záporák :D :D
Milujem Iwana Rheona, či už hrá kladnú postavu alebo záporáka, vždy mu to verím :) Odkedy som ho videla ako Simona (from the future) v Misfits na neho mám crush :D
Samozrejme David Tennant tu nemohol chýbať - jediná dobrá postava v Jessice Jones :D A keď sa povie záporák, tak mi automaticky napadne Moriarty (Andrew Scott). Keď tak nad tým uvažujem, som skutočne zaťažená na britských hercov :D
andromache napsal(a):
...Weeping Angels.. Rozhodně jsou nejvíc creepy a díky nim chodím kolem soch dost opatrně :D...
Pro to mám naprosté pochopení, jistě také koutkem oka neustále kontroluješ, jestli neměmí polohu :-)))
_-0-_ napsal(a):
Pro to mám naprosté pochopení, jistě také koutkem oka neustále kontroluješ, jestli neměmí polohu :-)))
Ano, už jsem se taky párkrát přistihla :D. Z člověka to udělá slušného paranoika :D.
Za mna by som este pridal
John Smith (The Man in the High Castle)
Red John (Mentalista)
Jonas z buducnosti ci minulosti? (Dark)
Demogorgon (Stranger Things)
Marco Inaros (Expanse)
A ještě tak přemýšlím, jestli sem víc patří Callisto, Julius Caesar nebo Dahak :D.
Vidim, ze mam slabost pro zaporaky :-D
Boyd Crowder a Kai Proctor neeee, ti nebyli záporáci, já je měl rád :)
Dobrá zostava ale chýba mi tu Pablo v Narcos či Brody v Homeland
Tak charismatičtí záporáci jsou vždycky nejlepší, ale musím přiznat, že Boba z Twin Peaks jsem se skutečně regulerně bála, on byl jako opravdová noční můra.
Tesa. napsal(a):
Milujem Iwana Rheona, či už hrá kladnú postavu alebo záporáka, vždy mu to verím :) Odkedy som ho videla ako Simona (from the future) v Misfits na neho mám crush :D
Presne, aj ja mám odvtedy na neho crush :D
Černobyľ a k tomu obrázok s kusom grafitu
Né že bych byl nějakým fanouškem nebo znalcem Charmed, ale není náhodou Cole kladná postava a kámoš hlavních hrdinek? Pamatuju si že jsme se mu dycky smáli, že mu říkají koule.
IP Freely napsal(a):
Né že bych byl nějakým fanouškem nebo znalcem Charmed, ale není náhodou Cole kladná postava a kámoš hlavních hrdinek? Pamatuju si že jsme se mu dycky smáli, že mu říkají koule.
Ne kladná postava teda fakt není.. Když už tak na hraně, ale klaďas není ani omylem.. Šmejd je to.
andromache napsal(a):
Ne kladná postava teda fakt není.. Když už tak na hraně, ale klaďas není ani omylem.. Šmejd je to.
Ale s jednou měl tuším aj děcko.
IP Freely napsal(a):
Ale s jednou měl tuším aj děcko.
On ten vztah s tou Phoebe byl takový.. No.. Za mě to záporák je a se vším všudy.
Když už je tady Trinity, tak Dexter je snad klaďák? I když sympoš.