Moc pěkná úprava článku. Vůbec bych nic nenamítal, kdyby to byl standard. Jinak sleduji jen 30 Rock a připomenutí konce mě zase vehnalo slzu do oka :(
zipacna napsal(a):
Moc pěkná úprava článku. Vůbec bych nic nenamítal, kdyby to byl standard. Jinak sleduji jen 30 Rock a připomenutí konce mě zase vehnalo slzu do oka :(
Myslíš ty bannery místo klasických obrázů? :) Taky se mi to líbí a Fruikovi taky. Jen nevím, jestli se časem nezačnou obrázky opakovat, zase tolik jich vytvořených není.
Ano, myslel jsem ty bannery. Tu druhou část jsem moc nepochopil. Jak si to myslela, "aby se nezačali opakovat"? Jeden seriál, jeden banner. Nebo snad chceš dělat k jednomu seriálu i více bannerů? Podle mě jsou docela slušně udělané a pokud by byl k jednomu seriálu jeden banner a navíc by zůstali někde nastálo, možná by se v budoucnu mohli použít i jako třetí možnost při výběru widgetů.
EDIT: Aha, oni jsou mimo SerialZone...
zipacna napsal(a):
Ano, myslel jsem ty bannery. Tu druhou část jsem moc nepochopil. Jak si to myslela, "aby se nezačali opakovat"? Jeden seriál, jeden banner. Nebo snad chceš dělat k jednomu seriálu i více bannerů? Podle mě jsou docela slušně udělané a pokud by byl k jednomu seriálu jeden banner a navíc by zůstali někde nastálo, možná by se v budoucnu mohli použít i jako třetí možnost při výběru widgetů.
EDIT: Aha, oni jsou mimo SerialZone...
Jj, beru je normálně z netu :) Právě zatím jsem se snažila nevybírat ty stejné, vlastně ani nevím, jestli už se nějaký seriál opakoval, že jsem vybírala jiný, to si teď neuvědomuju. Leda to udělat takto, vybrat jeden banner pro jeden seriál, to by asi šlo. Nebo vybrat pár nejlepších a dokola je střídat :)