Thadreth napsal(a):
Jsem na tom stejně. :/
Přidávám se.. Stanice objednávají seriály, které tu už existují, jen v trochu jiné podobě, tedy podle mě. Ale třeba se chytnou, stát se může všechno.
Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Mně se zalíbilo How to grow up.
Bored now...
Omlouvám se, že se ptám tady, ale nevím, kam položit dotaz - nevíte někdo, k jakému seriálu jsou aktuální fotky na pozadí serialzone? Ať hledám, jak hledám, tak nemůžu nic najít, herce podle půlky obličeje nemůžu poznat, ale nemůžu se zbavit dojmu, že mi to něco připomíná...Díky moc:-)
Martysek napsal(a):
Omlouvám se, že se ptám tady, ale nevím, kam položit dotaz - nevíte někdo, k jakému seriálu jsou aktuální fotky na pozadí serialzone? Ať hledám, jak hledám, tak nemůžu nic najít, herce podle půlky obličeje nemůžu poznat, ale nemůžu se zbavit dojmu, že mi to něco připomíná...Díky moc:-)
Je to fotka k letošnímu vánočnímu speciálu Doctora Who.
Wafe - aha díky, na ten zrovna nějak nekoukám, tak neznám. Díky:-)
no tak to první je neoriginální jako máloco. how to grow up možná, ale opravdu jen možná, spíš ne.