Diskuze k článku Trailery na novinky Foxu: Big Leap, Cleaning Lady, Pivoting a další
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
18. 5. 2021 / 18:53:02 (před 3 roky)
on

The Big Leap
Skvělý trailer! Kdo ho stříhal si zaslouží bonus. Takhle má vypadat trailer, který navnadí na sledování. Cítila jsem z toho tu atmošku Glee, i když to není hudební, ale taneční seriál. Vlastně se dá říct taková dramatizace So You Think You Can Dance. Vůbec si nestěžuju, realitku jsem prvních asi 13 sezón sledovala, takže vznik seriálové verze vítám všemi deseti. Jsem nadšená, tohle bude přesně pro mě. Když bude pokračovat hudební Zoey na NBC nebo Peacocku a k tomu se přidá taneční Big Leap, tak budu v příští sezóně v sedmém nebi ❤

The Cleaning Lady
Trošku překombinované na můj vkus. Klidně bych se obešla i bez umírajícího syna, i když je jasné, že něco hrdinku motivovat k této práci musí. Jinak trailer vypadá docela zajímavě, smysl pro detail u uklízení místa činu zní jako něco, co jsme tu ještě neviděli. Trailer naznačil i dilema pro hrdinku - tajná práce pro policii vs. potenciální romantická dějová linka se záporákem? Možná ale jen moc čtu mezi řádky a vidím tam něco, co tam nakonec vůbec nebude. Líbí se mi, že to bude serializovaný příběh, jen nevím, jestli je to námět na více sérií.

Welcome To Flatch
Nope. Tohle není pro mě. Tenhle typ seriálů nedokážu sledovat. Úplně v tom vidím to Office nebo Parks and Rec. Už ani ten trailer mi nešlo dokoukat. Věřím, že to bude další velký hit, který se dočká minimálně osmi sérií. Ale rozlučku k němu pak psát rozhodně nebudu.

Pivoting
Nenáročná oddychovka. Seriál mě nalákal už jen hlavním obsazením - všechny tři dámy znám a mám moc ráda. Extra jsem se nezasmála, to nebudu lhát. Ale ani to na mě nepůsobilo tak odpudivě jako Welcome To Flatch. Tohle je jedna z těch feel good komedií, která se v divákovi snaží budit emoce, a zrovna tyto typy komedií mám nejraději. Tak snad se povede a chvíli tu s námi vydrží.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
18. 5. 2021 / 19:18:07 (před 3 roky)
off

Cleaning lady vypadá hodně dobře.. Sice jsem původně čekala spíš něco ve stylu Jarní úklid s.r.o., ale tohle je snad ještě lepší.. Big leap jsem si přidala snad včera do chci vidět, když jsem viděla obsazení, ale trailer mě upřímně dost vyděsil, takže budu ještě dumat nad tím, jestli se to zůstane aspoň ve chci vidět, nebo to poletí do koše seriálů, které nejsou pro mě (a jako.. Vidět po pěti letech Fosterů Teri Polo v manželství s chlapem je fakt docela traumatizující zážitek :D... Kde máš sakra Lenu Steff??? :D :D)

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
18. 5. 2021 / 20:58:21 (před 3 roky)
on

The Cleaning Lady vypadá celkem zajímavě, ta šla do watchlistu. Zbytek nezaujal, takže FOX půjde - kromě té Uklízečky - tuto sezónu úplně mimo mě...

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
18. 5. 2021 / 21:26:04 (před 3 roky)
off

The Big Leap: Obsazení na jedničku. Každou chvilku se tam objevila tvář, kterou mám ráda - od Teri Polo a Scotta Foleyho přes Piper Perabo a Johna Rudnitského až po Mallory Jansen a toho borce z Jumanji. Nalákalo.

The Cleaning Lady: Celý trailer jsem zvažovala, zda to byla nebo nebyla Elektra, a byla, že jo? No, nevím, jestli mě ona spíš odrazuje nebo láká (tuším to první), ale jakmile se objevil Adan Canto, je mi jasné, co mě na tom bude bavit, i kdyby děj ne :D Vypadá to zajímavě, hlavně to ústřední téma (i když souhlasím s ragelly, že se zdá, že tam těch námětů bude až moc). Určitě tomu dám šanci aspoň v NPL.

Welcome to Flatch: Mockumentary. Nic víc netřeba. Tenhle žánr je moje noční můra a ještě jak mi tam přihodili “from the executive producer of The Office”, bylo vymalováno. (Ale uznávám, že narážka na Boha a Tinder pobavila.)

Pivoting: Soudě dle tohoto to vtipné (na komedii) nebude, ale trailer vypadal mile, hodně feel-good. Moc zářnou budoucnost tomu nedávám, ale Snow a Maggie Q? Určitě zkusím. I když... Ginnifer jsem od konce OUaT nikde neviděla a bude fakt divné ji vidět bez Joshe :D

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
18. 5. 2021 / 22:25:50 (před 3 roky)
off
Kyra01
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
19. 5. 2021 / 14:08:09 (před 3 roky)
off

The Big Leap trailer ma moc nepresvedčil, ale skúsim aspoň pilot a uvidím. Tiež skúsim The Cleaning Lady, vyzerá celkom dobre.

The wheel weaves as the wheel wills.