Ghosts
Britská verze se mi moc líbila, je to jedna z mála britských komedií, kterou jsem si přidala do watchlistu a někdy v budoucnu se chystám na maraton. Tohle na první pohled vypadá jako přesná kopie, takže seriál určitě neurazí a třeba neználcům předlohy doplní vzdělání. Myslím, že i když to není originální seriál, tak pobaví stejně dobře, hlavně díky Rose v hlavní roli.
CSI: Vegas
Těším se! Myslím, že tohle přesně zapadne do mého stylu. Původní Las Vegas jsem viděla komplet maratonem před pár lety, ten seriál by se dal sledovat pořád dokola, zvlášť s mou děravou pamětí. Vždycky mě hrozně moc bavila práce v laborce a hledání fyzických důkazů, takže jsem nadšená z toho, jak všechny tyto prvky převedou do roku 2021 a jaké nové vychytávky na nás čekají. Jako bonus jsem navíc četla, že minisérie bude mít serializovaný příběh, což je pro mě výborná zpráva, protože miluju postupné odhalování záhady. Jen doufám, že to kvůli tomu nebude až příliš natahované a nezabředne to do nudných kolejí. Ale věřím, že s oblíbenými postavami a tvůrci původního seriálu v závěsu se zklamání bát nemusíme.
FBI: International
Ehm... bylo v tom videu vůbec něco z International? Sice jsem první dva seriály neviděla, ale vím, kdo v nich hraje, a tyto tváře jsem viděla tady. Asi ještě nestihli z I. nic natočit, takže udělali teaser trailer takovýmto zvláštním způsobem. Kouká se na to pěkně, ale v podstatě to video nemá žádnou vypovídající hodnotu.
NCIS: Hawaii
Stejný případ jako u FBI, asi nemají ještě nic natočeno, takže "ukázku" museli vyřešit takhle. Každopádně Vanessa působí mile a hezky se na ni kouká, takže věřím, že bude pro nový seriál a jeho tým dobrou posilou. Jsem zvědavá na pilot v rámci Novinky pod lupou, půjde o moje vůbec první setkání s NCIS značkou, pokud nepočítám crossovery v JAGovi, kterého jsem viděla pár let zpátky komplet, a NCIS: NO pilot.
CSI: Vegas - Doufám, že po pilotu budu mít pocit, že sleduju CSI, zatím to tak na mě nepůsobilo. Jsem hodně zvědavý na to "propojení světů" (CSI + SCI: Vegas) a hlavně na to, jak do nového týmu začlení oblíbence původní CSI.
NCIS: Hawaii - Jsem zmatený z těch prostřihů z NCIS =D Jinak teda zatím moc nevím. Hodně mě zajímá, jak se herečka zhostí role. A jakou atmosféru tým přinese.
Ghosts vypadají hodně dobře.. Anglický originál jsem neviděla ale tady mě hrozně táhne Rose McIver (chuděra, ta to nadpřirozeno fakt přitahuje.. Napřed se do ní nastěhuje Xena, pak ji ovládnou Strážci vesmíru, pak je z ní zombík a teď bude vidět duchy? Oh my :D). FBI International vynechám.. ale taková poznámka: Ještě někomu připadá Dick Wolf jako těsně před umřením? Myslím, že by se na to chlapec měl vykašlat a konečně jít do důchodu. Další FBI už fakt nepotřebujem. Už Most Wanted je dost na hraně. NCIS a Vegas jsem si ani nepouštěla, ty seriály mě prostě nelákají.
andromache napsal(a):
Rose McIver (chuděra, ta to nadpřirozeno fakt přitahuje.. Napřed se do ní nastěhuje Xena, pak ji ovládnou Strážci vesmíru, pak je z ní zombík a teď bude vidět duchy? Oh my :D).
A ještě hrála kouzelnou vílu - Tinker Bell - v Once Upon a Time :D :D
Jinak tady jde CBS úplně mimo mě, Ghosts nezaujalo a zbytek jsou spin-offy nebo rebooty něčeho, co nesleduju. Samozřejmě, na původní CSI jsem koukala často v televizi, ale že by se mi to dostalo pod kůži nějak hlouběji, to se říct nedá.
Olivia Caroline Jones napsal(a):
A ještě hrála kouzelnou vílu - Tinker Bell - v Once Upon a Time :D :D
Vidíš a na Tinky jsem úplně ale úplně zapomněla :D. Ale jenom to potvrzuje můj původní komentář, že z toho nadpřirozena asi jenom tak nevyleze :D.
Akurat pozeram ze Ghosts je na IMDB uvedene po novom ako TV Movie a nie serial, ale pokial viem tak to bolo vzdy prezentovane ako kopia anglickeho originalu.
odkaz
sandokan555 napsal(a):
Akurat pozeram ze Ghosts je na IMDB uvedene po novom ako TV Movie a nie serial, ale pokial viem tak to bolo vzdy prezentovane ako kopia anglickeho originalu.
odkaz
Oni mají na imdb piloty vždy značené jako TV movie, asi to tady zapomněli předělat, když došlo na seriálovou objednávku. Jinak to ale bude klasický seriál :)
Tady to mají třeba taky stále, i když to taky dostalo seriálovou objednávku.