Diskuze k článku S lupou do historie: Teen Wolf
Pepka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
6. 6. 2021 / 10:09:35 (před 3 roky)
off

Pobavilo mě, že andromache zmiňuje zrovna cvokhouse :D je to jeden z mých oblíbených seriálů, ale nevím jestli zvládnu opáčku, hlavně kvůli tomu obrovskému vývoji postav

rebeccacarf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
6. 6. 2021 / 13:03:55 (před 3 roky)
off

Tak já jsem zkusila pár dílů seriálu v době, kdy vyšel, a přišlo mi to jako totální kravina a právě taky nesnáším Tylera Hoechlina a nemám ráda ani Jill Wagner, takže jsem to hodně rychle vzdala. Pak jsem na to četla dost pozitivních recenzí a tak po nějaké době, když jsem se hodně nudila, jsem to zkusila znovu. A ono to kupodivu časem začne být mnohem lepší a dost poutavé. Jako nikdy se z toho nestane kvalitní kinematografie, ale jako taková odpočinková blbinka je to celkem fajn. A naopak JR Bournea mám hodně ráda.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
6. 6. 2021 / 13:18:51 (před 3 roky)
off
Pepka napsal(a):

Pobavilo mě, že andromache zmiňuje zrovna cvokhouse :D je to jeden z mých oblíbených seriálů, ale nevím jestli zvládnu opáčku, hlavně kvůli tomu obrovskému vývoji postav

Tím jako myslíš toho naprosto vyšibaného trenéra :D?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
6. 6. 2021 / 14:50:40 (před 3 roky)
off

Ja mam vzhliadnuty cely serial, a aj ked je to plne roznych serialovych klise, tak ma to dost bavilo a sledovanie som si uzival. Takze urcite odporucam pozriet, hlavne tie prve serie su naj. Za mna sa obsadenie hercov podarilo, nemal som pocit, ze je tam niekto navyse ci averziu voci niektoremu z nich.

andromache
6. 6. 2021 / 16:56:51 (před 3 roky)
off
Petyer napsal(a):

Ja mam vzhliadnuty cely serial, a aj ked je to plne roznych serialovych klise, tak ma to dost bavilo a sledovanie som si uzival. Takze urcite odporucam pozriet, hlavne tie prve serie su naj. Za mna sa obsadenie hercov podarilo, nemal som pocit, ze je tam niekto navyse ci averziu voci niektoremu z nich.

On Colton byl pro mě takový divný už v Arrowovi a tady je ta jeho postava prostě nesnesitelná.. Přesně ten typ, který bych střílela na potkání :D. A co se týče Hoechlina, tak z toho vidím rudě a asi jenom tak nepřestanu (i když to není tak úplně jeho chyba #notmysuperman).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Editováno: 1x | Naposledy: 7. 6. 2021 / 02:26:44
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
6. 6. 2021 / 17:19:14 (před 3 roky)
off

Jéj, Teen wolf, jedna z mých srdcovek. :) Až někdy budu zase mít dilema, na co se z nekončícího listu chci vidět podívat, tak si dám asi opáčko. :D

chisko6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
7. 6. 2021 / 16:40:16 (před 3 roky)
off

Před pár lety mi kamarádka pustila asi první dva díly, s tím, že je to skvělý seriál. Já se u toho docela nudila, takže pokračování moc nehrozilo. Jenže pořád slýchám tolik dobrých ohlasů od fanoušků, že mě to trošku se podívat dál. Takže možná někdy v budoucnu, až budu v důchodu a dojdou mi seriály.

AislinK
7. 6. 2021 / 22:30:58 (před 3 roky)
off
chisko6 napsal(a):

Před pár lety mi kamarádka pustila asi první dva díly, s tím, že je to skvělý seriál. Já se u toho docela nudila, takže pokračování moc nehrozilo. Jenže pořád slýchám tolik dobrých ohlasů od fanoušků, že mě to trošku se podívat dál. Takže možná někdy v budoucnu, až budu v důchodu a dojdou mi seriály.

Určitě doporučuju tomu dát někdy v budoucnu znovu šanci. :) Je to jeden ze seriálů, který jdou kvalitou nahoru a ne dolů, jak tomu často bývá. Dá se říct, že první série je nejslabší (můj názor) a pak už je to jen lepší. Takže stačí "vydržet" a pak je to jízda. Ale chápu, že ne vždy se do toho člověku chce. Já se takhle bránila Doktorovi, ale naštěstí pro mě jsme se ségrou udělaly dohodu, že já s ní budu koukat na seriál jejího výběru a ona se mnou na můj (zn. několik let jsem se jí snažila dohnat ke sledování Supernatural a jí se furt nechtělo:D). No a když jsem tak sledovala první díly Doktora, říkala jsem si "na co to do prkýnka (tak slušná jsem nebyla:D) koukám..." :D Neb první řada Doktora za mě byla nejslabší a těžko jsem si na to zvykala, hlavně jsem ale vůbec neměla ráda Rose (oblíbila jsem si jí až ke konci její štace). Naštěstí dohoda je dohoda, takže jsem poctivě koukala dál. Od druhé řady díky Tennantovi jsem už byla do seriálu správně zažraná a stal se jedním z mých nejoblíbenějších. :) Někdy těm seriálům trochu trvá zaujmout, ale i tak se můžou stát těmi nejoblíbenějšími. :)

andromache
7. 6. 2021 / 22:41:51 (před 3 roky)
off
AislinK napsal(a):

Určitě doporučuju tomu dát někdy v budoucnu znovu šanci. :) Je to jeden ze seriálů, který jdou kvalitou nahoru a ne dolů, jak tomu často bývá. Dá se říct, že první série je nejslabší (můj názor) a pak už je to jen lepší. Takže stačí "vydržet" a pak je to jízda. Ale chápu, že ne vždy se do toho člověku chce. Já se takhle bránila Doktorovi, ale naštěstí pro mě jsme se ségrou udělaly dohodu, že já s ní budu koukat na seriál jejího výběru a ona se mnou na můj (zn. několik let jsem se jí snažila dohnat ke sledování Supernatural a jí se furt nechtělo:D). No a když jsem tak sledovala první díly Doktora, říkala jsem si "na co to do prkýnka (tak slušná jsem nebyla:D) koukám..." :D Neb první řada Doktora za mě byla nejslabší a těžko jsem si na to zvykala, hlavně jsem ale vůbec neměla ráda Rose (oblíbila jsem si jí až ke konci její štace). Naštěstí dohoda je dohoda, takže jsem poctivě koukala dál. Od druhé řady díky Tennantovi jsem už byla do seriálu správně zažraná a stal se jedním z mých nejoblíbenějších. :) Někdy těm seriálům trochu trvá zaujmout, ale i tak se můžou stát těmi nejoblíbenějšími. :)

A proto mi kámoška pustila Doctora od prostředka :D :D. Aka napřed jeden díl s Tennantem a pak několik dílů se Smithem a Ponďáky a tam jsem se zažrala :-).

AislinK
7. 6. 2021 / 23:03:14 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

A proto mi kámoška pustila Doctora od prostředka :D :D. Aka napřed jeden díl s Tennantem a pak několik dílů se Smithem a Ponďáky a tam jsem se zažrala :-).

A to já jsem zase ráda, že jsem to viděla hezky od začátku. Dost věcí by mi uniklo, kdybych šla takhle na přeskáčku. Ono teda dost detailů uniklo i tak. :D U Doktora nacházím pořád něco nového, nějaké odkazy na budoucí díly, kterých jsem si dřív nevšimla. Moc mě to baví :)

chisko6
7. 6. 2021 / 23:07:48 (před 3 roky)
off
AislinK napsal(a):

Je pravda, že už se mi to taky u pár seriálů stalo a nebýt dohody nebo doporučení od důvěryhodného (čti se skvělým vkusem na seriály) člověka nejspíš bych se sledováním dávno přestala. Někdy se stává, že seriál potřebuje chvíli, aby uzrál a zlepšil se. Ovšem je to škoda, protože to potom odrazuje spoustu diváků, kteří u toho nevydrží, viz já:D Ale třeba tomu opravdu v budoucnu dám šanci.

chisko6
7. 6. 2021 / 23:10:01 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Já to měla stejně. Sestřenka mi pustila dva díly s Tennantem ještě když jsem byla malá, to mě nijak neoslovilo. Pak jsem se o několik let později s kámoškou koukala na pár dílů s Mattem a moje závislost mohla začít:D

andromache
7. 6. 2021 / 23:21:24 (před 3 roky)
off
AislinK napsal(a):

A to já jsem zase ráda, že jsem to viděla hezky od začátku. Dost věcí by mi uniklo, kdybych šla takhle na přeskáčku. Ono teda dost detailů uniklo i tak. :D U Doktora nacházím pořád něco nového, nějaké odkazy na budoucí díly, kterých jsem si dřív nevšimla. Moc mě to baví :)

Tak ona mi napřed pustila ty vybrané díly a když jsem krátce na to viděla, že Doctor bude běžet i u nás v televizi (a že k tomu můžu přitáhnout i mamku, která je fanynka podobného scifi) tak jsem začala od začátku :-). Ale nic to nezměnilo na tom, že Smith je můj nejoblíbenější Doctor a Rose ze všech společníků nenávidím asi nejvíc :-).

andromache
7. 6. 2021 / 23:21:54 (před 3 roky)
off
chisko6 napsal(a):

Já to měla stejně. Sestřenka mi pustila dva díly s Tennantem ještě když jsem byla malá, to mě nijak neoslovilo. Pak jsem se o několik let později s kámoškou koukala na pár dílů s Mattem a moje závislost mohla začít:D

Aww, další co se chytla na Matta :D :D. Jsem ráda, že v tom nejsem sama :D.

chisko6
7. 6. 2021 / 23:23:35 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Aww, další co se chytla na Matta :D :D. Jsem ráda, že v tom nejsem sama :D.

To rozhodně ne. On je prostě takový bláznivý zlatíčko :D

andromache
7. 6. 2021 / 23:25:48 (před 3 roky)
off
chisko6 napsal(a):

To rozhodně ne. On je prostě takový bláznivý zlatíčko :D

Přesně :D. A asi nejvíc ho miluju ve dvojci s River :D. To jsou dvě takový střelený zlatíčka :D.