Age of Samurai jsem dojela zrovna včera posledním dílem. Díky knižní sérii detektivek od Laury Joh Rowland (a nejen díky nim) mám pro feudální Japonsko celkem slabost, takže mě tahle série vyloženě nadchla :-). Když to tam začal Oda Nobunaga kosit, tak jsem zatajeně čekala, kdy přijde řada na Tokugawu a jeho vládu. A jak jsem psala, takové množství seppukk (rituálních sebevražd) už asi nikde neuvidím :D. Snad mě to konečně přinutí začít číst ten poslední díl co mi už chvíli hnije na poličce :-). Jinak Tiny World a Life after People mi putovaly do chci vidět :-). A Joe Exotic mi nemůže být víc fuk.. Na toho se prostě nepodívám a nepodívám :D.
Díky za článek, nejvíc mě zaujal Tiny World a Life After People. Jako obdivovatele Attenborroughových dokumentů mě nalákal hlavně první jmenovaný, navíc má i příjemnou délku. Aspoň ho nebudu muset půlit, když se na něj budu dívat s potomkem...
Down to Earth je boží, už se těším na 2. sérii! Nečekala jsem nic, ale dalo to mnoho :-)
Z Life After People jsem už kdysi nějaký díl viděl, ale díky 5+1 se k tomu určitě vrátím, tento typ dokumentu mě oslovil svou jedinečností a propracovaností. Jinak jde výběr trochu mimo mě, ale vlastně Down to Earth taky nevypadá špatně.
Některé z vybraných dokumentů už sleduju a o většině jsem aspoň slyšela, ale Life After People nějak unikal mé pozornosti. Takže ten si určitě přidám.
U Down to Earth with Zac Efron mě odrazovalo to spojení s dětskou hvězdičkou a tak díky za názor, asi mu dám šanci.
ja som moc dokumentová nebola, ak nerátam všetky tie dokumenty k 1 a 2 SV, čo u nás bežia =D ale v poslednej dobe im prichádzam na chuť a všetky z článku putovali do to-watch =D
janulam11 napsal(a):
Některé z vybraných dokumentů už sleduju a o většině jsem aspoň slyšela, ale Life After People nějak unikal mé pozornosti. Takže ten si určitě přidám.
U Down to Earth with Zac Efron mě odrazovalo to spojení s dětskou hvězdičkou a tak díky za názor, asi mu dám šanci.
Mě tedy Zac nějak nevadí, ale tady mi ani trochu nerušil a vůbec bych si ho nespojil s rolí, která ho proslavila.
kahlan napsal(a):
...a všetky z článku putovali do to-watch =D
To mě ani trochu nepřekvapuje :D
Pokud ještě nemáte splněno v seriálové výzvě, tak tady je přehled všech seriálů z 5+1
Pajky napsal(a):
To mě ani trochu nepřekvapuje :D
a ako prvý asi začnem Wild wild country,ten sa mi hodí aj do tohto mesačnej výzvy =D
Opět díky za super článek. 2 kousky mi putují do chci vidět a to Wild Wild Country a Down to Earth :)