Díky, ragelly! Možná zkusím někdy na odreagování od pravidelně sledovaných seriálů, mám ráda jiné pohledy, příběhy, dozvědět se něco o jiné kultuře (ale nemusí to být zrovna ve formě hodinové reportáže, ze které si toho stejně asi moc nezapamatuji). Všimla jsem si, že v infoboxu seriálu není žánr antologie uveden, bylo by možné ho tam přidat, ať je to zřejmé?
Anyk napsal(a):
Díky, ragelly! Možná zkusím někdy na odreagování od pravidelně sledovaných seriálů, mám ráda jiné pohledy, příběhy, dozvědět se něco o jiné kultuře (ale nemusí to být zrovna ve formě hodinové reportáže, ze které si toho stejně asi moc nezapamatuji). Všimla jsem si, že v infoboxu seriálu není žánr antologie uveden, bylo by možné ho tam přidat, ať je to zřejmé?
Přidala jsem antologii na profil :)
Tak trailer mě zaujal. Do chci vidět přidávám. Disney+ nemám, ale třeba někdy na zkoušku udělám, když se mi sejde víc počinů, které bych odtamtud chtěla vidět :)
ragelly napsal(a):
Přidala jsem antologii na profil :)
Zlatá, díky moc :-) byla jsem v metru, když jsem Tvoji NPL četla, tak se mi to nechtělo psát na fórum, a takhle to bylo asi i rychlejší :-)