no musim říct mě loki narozdíl od falcona zaujal skoro hned a užival si děj
Já jsem se na Lokiho těšila co byl oznámen (na rozdíl od ostatních marveláckych seriálů, které mě absolutně nezaujaly) a jsem nadmíru spokojená :) seriál má skvělou atmosféru, tvůrci se s ničím ne*erou a už od začátku nasadili laťku vysoko. Tom podává excelentní výkon a Mobius je překvapivě sympaťák a celkově se mi už od první chvíle neskutečně líbila chemie mezi nimi. Nepřišlo mi, že by se díl nějak vlekl, ačkoliv k tomu, co se bude dít dál, nebylo nic moc řečeno… o to víc se však těším na pokračování. Škoda, že D+ nejde ve stopách Netflixu a nevydává celé série najednou :D tohle bude hodně dlouhých šest týdnů.
PS: soundtrack je totální pecka. Vlastně už byl v traileru. Teď jen aby se co nejdřív objevil i na spotify… :)
Já jsem se také těšila, stejně jako na ostatní Marvelovky i když na Lokiho asi nejvíc :) A zklamaná jsem nebyla :) Hlavně Tom Hiddleston je super herec a mám ho ráda. Jen bych možná také preferovala vidět více dílů po sobě, aby člověk měl v hlavě čerstvě děj, takhle po týdnu to zase zapomenu. Ale zase se znám a nevydržím to bez toho, aniž bych se na ten díl podívala v ten den co to vyjde :D
Jedinou výtku mám k tomu, že Disney+ stále není u nás. Kontrolovala jsem to akorát ve středu, co vyšel Loki a pořád nic. Akorát přicházejí o lidi, kteří by si to zaplatili, ale vlastně nemůžou :D
Som rada, že nie som sama kto si všimol podobu medzi Owenom a Johnom Slatterym. Pri promo plagáte som hodnú chvíľu rozmýšľala že ktorý to vlastne je 🤦🏽♀️