Mě Britney taky přišla celkem nudná... moc se nevyjadřovala a když, tak jenom chválila a říkala, jak je všechno úžasné. Už se těším na další sezónu, koho Simon obsadí :). Děkuji za článek!
Za novú porotu som rada. Mám rada Britney aj Demi, ale ako porotkyne si dobre neviedli. Demi len furt hovorila, že je niečo predvídateľné a Britney, ta len chválila, alebo hádzala divné ksichty... :D
Tak tahle sezóna X Factor byla skvělá ale musím souhlasit že Britney nebyla nijak extra zajímavý porotce mnohem lepší byla Demi. Jinak L.A. mi bud chybět snad Simon bude mít šťastnou ruku při výběru porotců na příští sezónu. :-)
Vôbec sa mi Britney nepáčila ako porotkyňa. Jej názory boli také všelijaké a ešte k tomu ako sa tvárila na kástingoch - no proste katastrofa. Nikdy mi nebola nejak zvlášť sympatická a tu si moje sympatie ani nezískala. Som zvedavá na ďalšiu sériu, najmä teda na "novú porotu".
Britney i Demi mám ráda, ale v X Factoru opravdu nestály za nic. Jako porotkyně by měly hodnotit zpěv, protože to my, obyčejní diváci patřičně hodnotit nedokážeme. Místo toho hodnotily, jestli je někdo roztomilý, jestli umí dobře tančit nebo jestli je dobře oblečený. To jsou věci, na které si obrázek udělá divák sám, k tomu je nepotřebujeme.
Upřímně, největší chybu, kterou v X Factoru udělali, bylo, když loni vyhodili Cheryl Cole. Po třech letech porotcování v britské verzi měla zkušenosti (na rozdíl od Britney a Demi), hodnotila zpěv a svým svěřencům se opravdu věnovala. Navíc působila upřímně, Britney mi přišla děsně falešná a odtažitá.
A taky doufám, že se příští sezónu zbaví Khloe, ta mi lezla na nervy ještě dřív, než stihla otevřít pusu. :D
Ale opravdu mě zajímá, kdo do porotcovských křesel usedne, s L.A.em přišel Simon o hodně, L.A. to tam držel na určité úrovni a v hudebním průmyslu se opravdu vyzná.
Gabik.029 napsal(a):
A taky doufám, že se příští sezónu zbaví Khloe, ta mi lezla na nervy ještě dřív, než stihla otevřít pusu. :D
Khloe tam byla jen jako host, pokud ji Simon nedomluví na příští sezónu, tak tam nebude (což je dost pravděpodobné) ;)
Seraphine313 napsal(a):
Khloe tam byla jen jako host, pokud ji Simon nedomluví na příští sezónu, tak tam nebude (což je dost pravděpodobné) ;)
No byla moderátorka společně s Mariem Lopezem, tak snad to příště bude uvádět opravdu někdo jiný. :)
Britney mi přišla taková nějaká a Demi mám ráda, líbila se mi jak se špičkovala se Simonem. Ale koučování moc nezvládla to je pravda, hlavně když tak okatě upřednostňovala Paige, před mnohem talentovanějšími. Ale L.A. mě docela mrzí. No uvidíme koho si vyberou.
Pro obsazení Britney do X Factoru jsem od začátku měla tři slova: The Voice, bi*ch! :D