Já teda pilot vzdal po pěti minutách, kdy mě představa dalších čtyřiceti značně děsila. Ale teda pokud se má ten otravný sitcomový příběh přehoupnout v něco zajímavějšího, tak tomu možná dám druhou šanci. Asi ho budu muset vzít na milost, když to má 70 % od ragelly =D
Trochu jsem doufala, že hrdinka bude "zakletá" v sitcomu a když na ní není kamera, bude si uvědomovat realitu. Ono to troooošiiičku sedí, ale ve skutečnosti je to nudné jak prase. Nechápu, jak to mohli dát na 40min. Žádná postava není sympatická a ani hlavní hrdince zatím teda ani nefandím, protože dobrovolně trpí všechny ty tragédy okolo. Dám tomu pár epizod, ale zatím mě pilot dost zklamal.
Co je to za debilní módu cenzurovat názvy? Když to neumí pojmenovat správně, tak proč to nepojmenují jinak?
Blázen z Jericha napsal(a):
Co je to za debilní módu cenzurovat názvy? Když to neumí pojmenovat správně, tak proč to nepojmenují jinak?
Tak alespoň na tom plakátu to vyřešili fikaně.
Já jsem zatím po dvou dílech velmi spokojený. Ta sitcomová část je podle mě takhle přehnaná schválně, aby vyniknul o to víc ten kontrast s realitou. Matuush Taky mi přijde, že mohla svoji životní situaci řešit dřív, ale známe z reálného života, jak často se to neděje...