Ještě jsem to neviděla :(
Obrovské zklamání. Podle pilotu to mělo velký potenciál, vypadalo to neotřele. Ale bohužel...
Vždyť to bylo pomalu tak drahé jak Terra Nova a sledovanost to mělo v rámci NBC spíš průměrnou, někde na úrovni Guys With Kids a Grimma... že by to stanice odklepla fakt mohl čekat jen šílenec ;)
I když proti letní minisérii bych jako nebyl... ale tahle investice by se fakt nevyplatila.
No oni to původě odklepli. Jenže potom se zase rozmysleli. Taky mě to mrzí, pilot byl super.
Pilot sem teda neviděl, ale námět vypadá dobře. Škoda. Snad se stanice naučí dělat seriály tak aby byli finančně únosné a i sledovatelné.
a teraz neviem či sa mi oplatí pozrieť si tú jednu časť
Nuž škoda. :(
Kahlan napsal(a):
a teraz neviem či sa mi oplatí pozrieť si tú jednu časť
Vyplatí. Něco takového jen tak neuvidíš ;)
škoda. Moc se mi to líbilo (dokonce dvakrát během stejného dne - když sem chtěla ukázat manželovi, na jaký super seriál sem narazila)
Tak jsem se na něj podíval a musím říct že je fakt škoda že zůstalo jen u pilotu :-( Mohl to být opět příjemně originální seriál plný černého humoru, a i nějaké té absurdity. Zase musím konstatovat že si s rozpočtem pod sebou tvůrci jednoduše podřezali větev. Myslím že seriál by se dal natočit i s méně speciálními efekty, které určitě z rozpočtu ukrojily nemalou sumu. No škoda ho. V duchu seriálu nelze říct nic jiného než "Zemřel příliš mladý" .
neskutečná škoda. seriál vypadal fakt moc dobře. měli jim prostě jen seškrtat náklady, protože na pilotu se nešetřilo, jak kdyby světová ekonomika posledních 100 let jen rostla, celé to vypadalo opravdu hodně draze, ale myslím, že se dalo dohodnout na šetření, aniž by to ovlivnilo kvalitu seriálu. ten totiž přeci jen nebyl hlavně o efektech.