Tak příští měsíc to bude dovolená 😂. Sportovní problém nebude v hledáčku jsem měla už déle dokument Tiger tak se teď hodí.
Deaneira napsal(a):
Tak příští měsíc to bude dovolená 😂. Sportovní problém nebude v hledáčku jsem měla už déle dokument Tiger tak se teď hodí.
Aj mna automaticky napadla dovolenka alebo serial, ktory je nejako spojeny s vodou alebo morom 😁
Tak u mě padla volba na seriál odkaz Tak snad to nebude tak zlé. Sportovní žánr není můj extra oblíbený. :D A na srpen bych typovala, dovolená, či seriál odehrávající se u moře. :D
Janey T napsal(a):
Tak u mě padla volba na seriál odkaz Tak snad to nebude tak zlé. Sportovní žánr není můj extra oblíbený. :D A na srpen bych typovala, dovolená, či seriál odehrávající se u moře. :D
Vdaka za tip, myslim, ze je to uplne idealna volba pre niekoho kto velmi nemusi sportove serialy 😉
Petyer napsal(a):
Vdaka za tip, myslim, ze je to uplne idealna volba pre niekoho kto velmi nemusi sportove serialy 😉
Právě, to si taky myslím. :)
Super, tohle se mi zrovna hodí. Aspoň mám důvod kouknout na Big Shot, co překládá kamarád GaRaN_. :-)
To bude jednoduché. Já asi nikdy neviděla sportovní seriál.
Ešteže som si Spinning Out odkladala, aspoň ho môžem teraz využiť😁 a na budúci mesiac to bude dovolenka alebo niečo s vodou.
Šach patrí medzi športy, však? Že by som konečne pozrela Queen´s Gambit? :D
Clear napsal(a):
Super, tohle se mi zrovna hodí. Aspoň mám důvod kouknout na Big Shot, co překládá kamarád GaRaN_. :-)
Toto je tiež dobrý tip, dík :)
Žádný sportovní seriál v hledáčku nemám, ale určitě se něco najde.
Tak že bych konečně zkoukla Queen's Gambit nebo All American?
Počkám si ještě na článek s tipy, teda pokud vyjde, a pak se rozhodnu.
Každopádně minimálně dva tipy mám.
Janey T napsal(a):
Ha, paráda, díky za tip! Do toho určitě půjdu, protože netflixácké dokumenty o vrazích mám ráda, zatímco seriály se sportovní tematikou nic moc. Ty, co mě lákaly, už jsem totiž zkoukla a děsila jsem se toho, jak dlouze budu hledat něco dalšího, co by mě mohlo bavit. :D
AdaW napsal(a):
Ha, paráda, díky za tip! Do toho určitě půjdu, protože netflixácké dokumenty o vrazích mám ráda, zatímco seriály se sportovní tematikou nic moc. Ty, co mě lákaly, už jsem totiž zkoukla a děsila jsem se toho, jak dlouze budu hledat něco dalšího, co by mě mohlo bavit. :D
Tak to jenom mohu souhlasit, že netflickácké dokumenty o vrazích jsou skvělé. :)
Takže Queen´s Gambit, All American nebo Ted Lasso :D. Nebo snad konečně třeba někde seženu All or Nothing: New Zealand All Blacks, páč miluju ragby a miluju All Blacks..
sonkad napsal(a):
Šach patrí medzi športy, však? Že by som konečne pozrela Queen´s Gambit? :D
Tak jestli se tohle počítá, tak to by mě mohlo zachránit. Queen´s Gambit jsem ještě neviděla a sportu jako takovému zrovna neholduju. :D
poprvé tento rok jsem se dívala na sportovní seriály (Pitch, Big Shot a Spinning Out) a samozřejmě, když vyčerpám svůj limit snesitelnosti sportovních seriálů, objeví se tahle výzva :D.
No pro mě téma nic moc The Queen's Gambit jsem už viděl a rozhodně můžu všem doporučit. Ale GLOW by mohla být alespoň legrace.
Děkuju za práci pro vytvoření Výzvy :)
Poprvé sem se tento rok zapojil a díky ní jsem kouknul na pár super seriálů. Už jsem bingnul Ted Lasso a bez Výzvy bych mu nedal šanci. Při každé zmínce o seriálu se mi vybavilo tohle :D
lenochod6 napsal(a):
poprvé tento rok jsem se dívala na sportovní seriály (Pitch, Big Shot a Spinning Out) a samozřejmě, když vyčerpám svůj limit snesitelnosti sportovních seriálů, objeví se tahle výzva :D.
S limitem snesitelnosti to mám podobně, jen jsem ho dosáhla jinými seriály (Ted Lasso, The Last Dance, Tiny Pretty Things). Spinning Out a Queens gambit už mám taky a další jsem v plánu neměla hodně dlouho ;D.
Tak třeba konečně zkouknu Lajnu, aspoň první řadu.
janulam11 napsal(a):
S limitem snesitelnosti to mám podobně, jen jsem ho dosáhla jinými seriály (Ted Lasso, The Last Dance, Tiny Pretty Things). Spinning Out a Queens gambit už mám taky a další jsem v plánu neměla hodně dlouho ;D.
Tak třeba konečně zkouknu Lajnu, aspoň první řadu.
Ou :D. Každopádně díky za tipy, Ted Lasso by mohlo být zajímavé, to bych se kvůli výzve i podívala, i když fotbal nemám ráda, ale je pravda, že americký fotbal už úplně nechápu, tak to bude sranda sledovat...
lenochod6 napsal(a):
Ou :D. Každopádně díky za tipy, Ted Lasso by mohlo být zajímavé, to bych se kvůli výzve i podívala, i když fotbal nemám ráda, ale je pravda, že americký fotbal už úplně nechápu, tak to bude sranda sledovat...
Teda rozhodně doporučuji, je to milé a vtipné.
Jen ten americký fotbal neuvidíš :D, jedna z point tohohle seriálu je v tom, že americký trenér převezme anglický fotbalový tým.
Ale žádný strach, ono tam není moc ani toho evropského fotbalu.