Tři moje neoblíbenější seriály! Jak si mám vybrat?
Dneska to posílám Victorii. :)
Neznám ani jeden, ale hlas přesto dávám Quanticu. 😁
Z dnešního výběru jsem viděla Mare a Damages. Oboje bylo fajn, ale hlas jde na podporu Damages, které tady skoro nikdo nezná a je to velká škoda!
Zbylé čtyři seriály mám všechny v plánu, za mě silné kolo :)
Koukla jsem na trailery seriálů, které jsem neznala a Quantico přidávám do chci vidět. To vypadá na můj šálek čaje. :)
Victoria...
Za mě Quantico :-)
Revenge za mě jedině.
Dnes váhání mezi Revenge a Quantico.
Revenge mám zrovna rozkoukané a líbí se mi.
Nakonec jde hlas pro Quantico.
Škoda že Damages prohrává, je to takové lepší HTGAWM.
Revenge jsem viděl celý, ale ke konci už to bylo nesledovatelné a Quantico šlo do háje už v 1. řadě.
Za mě dnes Quantico, i přesto, že se mi líbila snad jen první série, která byla skvělá. Nicméně je to jediný seriál z nabídky, který jsem kdy viděl, takže... :D
(Ale Revenge nevypadá zle)
No sakra, koukám že tato anketa je jaksi mimo můj záběr. Zase ani jeden seriál neznám :D
Tušila jsem, že v tom množství seriálů přijdou kola, kdy nebudu znát žádný.
Z dnešního výběru zamířily do Chci vidět Revenge, Damages a Mare of Easttown a hlas posílám Mare, na který se těším nejvíc.
Quantico mělo výbornou první sérii, ale pak to šlo od desíti k pěti. Z Victorie jsem viděla jen asi tři nebo čtyři díly, z Damages jen pilot. Takže nakonec půjde asi hlas Revenge, které jsem sice neviděla, ale mám ho v seznamu.
Tak v tomto kole fandim Revenge a Quantico, zvysok som nevidel. Ale kedze Revenge je moja srdcovka tak dam hlas tu.
Tak dnes zase jasné a to Mare of Easttown.
TAk to vypadá, že tahle anketa nebude nic pro mě, už máme třetí kolo a ze všech seriálů co tu zatim byli jsem viděla jeden :D
Larion napsal(a):
TAk to vypadá, že tahle anketa nebude nic pro mě, už máme třetí kolo a ze všech seriálů co tu zatim byli jsem viděla jeden :D
Som na tom rovnako. Videl som jeden a pol. (Mare of Eastown a prve dve serie Orphan Black). ALe tak dufam, ze sa objavia dalsie.
Emily je synonymem badass hrdinky. Hlas jde rozhodně za ní a Revenge ❤️
Katka The Hero napsal(a):
Emily je synonymem badass hrdinky. Hlas jde rozhodně za ní a Revenge ❤️
Presne toto, aj u mňa hlas ide bez zaváhania Revenge :)