Dneska jsem to měla mezi malou Daphne a Melindou, ale Melinda to u mě nakonec vyhrála :).
Hlas patří Posel ztracených duší. Viděla jsem pár dílů a chci vidět kompletně celé. I když Charlieho andílci taky jsou skvělé. Byla to těžká volba no...😁
Dneska jednoznačně Melinda 🤩
Velmi tesne medzi GW a True Blood pre mna, ale tuto musim dat hlas GW, aj ked True Blood tiez zboznujem 😍
Bohajeho, to je dneska sestava, duchové, zombíci, upíři... :D
Nikdy bych si nemyslel, že bych kdy dal hlas seriálu, jako jsou Charlieho andílci :D
Ruku na srdce. Sookie a její prudkou inteligenci by každý nejraději profackoval. Pravou queen seriálu byl Lafayette!
Zombie Liv for the win ;D!
Mr.Ripley napsal(a):
Ruku na srdce. Sookie a její prudkou inteligenci by každý nejraději profackoval. Pravou queen seriálu byl Lafayette!
Přesně! Milovala jsem Lafayetta..budiž jeho herci země lehká.
Nechce se mi rozhodovat mezi Melindou, Liv a Lafayettem :D, tak jsem dnes (po ujištění, že můj hlas stejně není nutný) uctila britskou klasiku.
Liv je nejlepší herečka, co pro tu roli mohli vybrat :P :D
IrmaVep napsal(a):
Zombice z naší ulice, woohoo!
Wohooo!
Tady jde hlas pro Sookie.
F.Valek napsal(a):
Liv je nejlepší herečka, co pro tu roli mohli vybrat :P :D
No jo, někteří z nás vědí už hodně dlouho (tak od roku 2000 :D), že je Rose McIver talentovaná :D :D.
andromache napsal(a):
No jo, někteří z nás vědí už hodně dlouho (tak od roku 2000 :D), že je Rose McIver talentovaná :D :D.
Ale tam byla ještě malinkatá :3 No vidíš, úplně bych na to zapomněl! :D
F.Valek napsal(a):
Ale tam byla ještě malinkatá :3 No vidíš, úplně bych na to zapomněl! :D
Tak talent se většinou projevuje už od dětství že :-). A na to, jak coby snad osmiletá metá salta se fakt zapomenout nedá :D :D.