Hlas pro Golden Girls a miláčka Betty White :).
První hlas pro Queen of the South, tak doufám, že nezůstanu osamocen a někdo pomůže Terese Mendoza na trůn :)
Toto kolo pre mna nie je vobec tazke, kedze som videl len Dr. Quinnovu 😉 Ale s najvacsou pravdepodobnostou by som ju vybral aj inokedy.
Tak z dnešní šestice znám jen Dr. Quinn , ta mě nikdy nebavila.
Zaujaly mě ale Scream Queens a tak jsem hlas poslala jim.
Miro_CZ napsal(a):
První hlas pro Queen of the South, tak doufám, že nezůstanu osamocen a někdo pomůže Terese Mendoza na trůn :)
Jednoznačne Queen of the South.. Teresa je badass, len škoda, že v našich končinách ju veľa ľudí asi nesleduje, čo je škoda :(
Já jsem vůl. Chtěla jsem dát hlas Doktorce Quien (jedu v autě jestli to mám blbě napsané omlouvám se), ale dala jsem hlas Queen něco...😂
Miro_CZ napsal(a):
Tím, že jsem se uklikla tak hlas ode mne je tam. 😂
Jak jsem měla minulá kola občas dilema mezi dvěma a více seriály, tak tady nevím komu, protože skoro nic neznám :(. Quinnové to dát nechci, protože jsem to sice jako děcko žrala, ale teď je to nejvyšší cringe a zbytek neznám.. Ale myslím, že to půjde Birds of Prey, protože to už mám delší dobu nachystáno na sledování...
Doktorku Quinnovou jsme s rodinou kdysi pravidelně sledovali, takže hlas jde jasně tam!
V tomto novém tématu anket se nechytám, protože většina těchto seriálů mě naprosto míjí. Dneska QOTS, protože mi obsah přišel nejpřijatelnější. Stejně to celé vyhraje tak na 99% Buffy.
Z tohoto výběru jsem viděla jen Scream Queens a Dr. Quinnovou. Ty hodiny sledování SQ mi už nikdo nevrátí :D Hlas dávám Quinnové, čistě z toho důvodu, že z těch dvou mi to vadí míň :D