Z nostalgie hlas pro Xenu a tentokrát bez překlepu je hlas tam, kde má být. :D
Myslím, že je nad slunce jasné, že tuto anketu vyhraje Xena... A já k tomu přispěji :D
Nicméně zaujaly mě také Zoey a Unbelievable. Ale Xena je legenda.
No dneska je jasná Xena, nebo nás andromache nakopne 😂😂😂
Z dnešního seznamu nemám pro co hlasovat (aka jsem nic z toho neviděla), ale nejvíce mě láká Xena, takže hlasuji pro ni :D.
Až jsem se podivil, že jdu s davem :-) Xena, jasně.
Bez rozmýšlení, Xena :D
Tak, ať trochu rozbiju tu monotónnost ;P.
Zoey 🧡.
Deaneira napsal(a):
No dneska je jasná Xena, nebo nás andromache nakopne 😂😂😂
janulam11, ragelly: A kandidátky na nakopnutí jsou jasný :D :D.
Bylo mi jasný, že si koleduju 😂
Rozhodně Zoey, pořád nechápu to hlasování pro Xenu z nostalgie.
😇😝
Já dala hlas Unbelievable, ač jsem to ještě neviděla, ale těším se, kdy se k tomu dostanu :)
foruska napsal(a):
😇😝
Jak vidím, tak mě hodně ale fakt hodně budou bolet nohy ]:)
foruska napsal(a):
😇😝
A já zas nechápu, jak může někdo hlasovat pro muzikálovou blbost... Muzikály by měli zakázat
andromache napsal(a):
A já zas nechápu, jak může někdo hlasovat pro muzikálovou blbost... Muzikály by měli zakázat
Přeci by ses kvůli Xeně nechtěla hádat ve fóru :D
foruska napsal(a):
Tsche :D. Kvůli Xeně jsem schopná někomu i rozbít hubu :D. Takže hádka ve fóru je takové lehoučké soustíčko :D.
foruska napsal(a):
Nenavadej ji 😂😂😂
Hlasuji pro Xenu, a to určitě ne z nostalgie, ale protože je prostě dobrá a už tady se ukázalo jak je Nový Zéland krásný koutek země. Vždycky mi bude líto boha války, že tak nešťastně zemřel. Andromache promine, ale dovolím si srovnání s jiným bohem Ba´alem, který nedávno taktéž odešel příliš brzy a taky mu to seklo.
"Za časů dávných bohů, hrdých náčelníků a králů. Neklidem zmítaná země zrodila hrdinku.
Byla jí Xena mocná princezna zocelená v žárů bitev. Síla, vášeň, nebezpečí její odvaha změní svět."
Deaneira napsal(a):
Nenavadej ji 😂😂😂
Já jí nenadávám, jem mi přišlo, že se poslední dobou málo hádá :D
foruska napsal(a):
Aha, takže sprostá provokace :D :D. Jak jenom můžeš :D.
Hitchhiker napsal(a):
Hlasuji pro Xenu, a to určitě ne z nostalgie, ale protože je prostě dobrá a už tady se ukázalo jak je Nový Zéland krásný koutek země. Vždycky mi bude líto boha války, že tak nešťastně zemřel. Andromache promine, ale dovolím si srovnání s jiným bohem Ba´alem, který nedávno taktéž odešel příliš brzy a taky mu to seklo.
"Za časů dávných bohů, hrdých náčelníků a králů. Neklidem zmítaná země zrodila hrdinku.
Byla jí Xena mocná princezna zocelená v žárů bitev. Síla, vášeň, nebezpečí její odvaha změní svět."
No neboj, taky jsem si na Kevina vzpoměla, když jsem o Cliffovi četla. Nejhorší na tom je, že oba umřeli protože dělali blbosti :(. Jeden se zabil pádem z vysokých kulis (dodneška nechápu, proč tam lezl) a druhý při adrenalinových sportech... Obojí dvojí byla zbytečná smrt. Jinak s tím NZ souhlas. Mě fascinuje, jak se všichni rozplývají, že LOTR objevil Nový Zéland, ale my, co jsme znali XWP, tak jsme o krásách tohoto koutu země věděli už dávno. A popravdě, od té doby mám prostě pro Kiwis slabost :-).
Hitchhiker napsal(a):
A jinak se nemůžu zbavit dojmu, že její odvaha skutečně svět změnila. Minimálně pro spousty lidí, kterým dodala odvahu v jejich vnitřním (a pro některé i vnějším) boji.
foruska napsal(a):
Ale pobavilo mě, že nejsem jediná kdo dyslekticky četl nadávej místo naváděj :D :D.
Za mě jde hlas dneska Zoey 👍. Xena, která výrazně vede, mě nikdy moc nebrala 🤷♀️.
andromache napsal(a):
Ale pobavilo mě, že nejsem jediná kdo dyslekticky četl nadávej místo naváděj :D :D.
A jo:D nejvyšší čas zajít si na oční:D
andromache napsal(a):
Aha, takže sprostá provokace :D :D. Jak jenom můžeš :D.
Jen jsem nechtěla, aby jsi vyšla ze cviku;)
foruska napsal(a):
A jo:D nejvyšší čas zajít si na oční:D
Myslím, že na tohle oční fakt nepomůže :D :D.
foruska napsal(a):
Jen jsem nechtěla, aby jsi vyšla ze cviku;)
To se nemůže stát :D.
Ale možná jsem trochu věštec, když jsem zrovna v noci vymýšlela XWP minifanfik před spaním :D :D.
andromache napsal(a):
Myslím, že na tohle oční fakt nepomůže :D :D.
Dislektikovi ne, ale mě by mohlo:D
foruska napsal(a):
Dislektikovi ne, ale mě by mohlo:D
No když to říkáš :D :D.
Dnes jedině Zoey.
Unbelievable, jednoduše proto, že Xena ode mne hlas k postupu nepotřebuje. :)