Neviděla jsem ani jeden seriál ale pár jich vidět chci. A hlas dávám jmenovkyni seriálu Painkiller Jane. 😁
Painkiller Jane! To jsem sledoval kdysi, ale za boha jsem nemohl přijít, jak se to jmenuje. No konečně! :D
Cyberpunk!!!!!Continuum v předchozí anketě skončilo na jednom z posledních míst. Snad to bude lepší.
A dneska zase váhačka mezi brunetou a blondýnou... Chjo.. Asi si to ještě promyslím jestli Painkiller Jane nebo Continuum...
Tak toto je ťažké.. Zúfalky hlas nepotrebujú, takže je to u mňa medzi Bold Type a Good Girls a hlas nakoniec práve dobrým zlým dievčatám, ktoré ho asi potrebujú viac.
Dneska dávám Good Girls, asi jedinej seriál, kde mě nelogičnost jednání postav upřímně bavila;)
Zufalky to dnes istia, inak nic ine ani nepoznam z vyberu 😁
Blázen z Jericha napsal(a):
Cyberpunk!!!!!Continuum v předchozí anketě skončilo na jednom z posledních míst. Snad to bude lepší.
Dúfajme. :-)
Z dnešního výběru jsem viděla jen Zoufalky a ty mě dost bavily, tk jim s klidem ten hlas dám :)
The Bold Type! The Bold Type! The Bold Type!
Budu hodně zklamaná, když to Jane, Sutton a Kat nedotáhnou někde vysoko (nebýt v týhle anketě Buffy a Charmed, tak bych je cpala až na vítězství :D).
SparkySpeirs napsal(a):
The Bold Type! The Bold Type! The Bold Type!
Budu hodně zklamaná, když to Jane, Sutton a Kat nedotáhnou někde vysoko (nebýt v týhle anketě Buffy a Charmed, tak bych je cpala až na vítězství :D).
Nevím, kolik lidí to tady vidělo.. Já jsem to vzdala někde v půlce třetí řady a viděla pak akorát finále (ze kterého mi ovšem vystřelil cukr zase někde k nebezpečně vysokým hladinám jak to bylo přeslazený)...
Dvanácté kolo nominací a já si stále při kliknutí zazpívám "Girl just want to have fun" :D
F.Valek napsal(a):
Dvanácté kolo nominací a já si stále při kliknutí zazpívám "Girl just want to have fun" :D
Tak to nejsi sám :D. Písnička od Cyndi Lauper je fakt vlezlá :D.
andromache napsal(a):
Tak to nejsi sám :D. Písnička od Cyndi Lauper je fakt vlezlá :D.
Přesně tak a tahle anketa je dokonale pojmenovaná a stejně chytlavá. :D
F.Valek napsal(a):
Přesně tak a tahle anketa je dokonale pojmenovaná a stejně chytlavá. :D
To robite naschval , teraz tu melodiu nedostanem z hlavy.
sandokan555 napsal(a):
To robite naschval , teraz tu melodiu nedostanem z hlavy.
Muhehehehe ]:D ]:D ]:D :D :D