Jsem velký fanda hlavně krimi seriálů, takže hlas putuje seriálu The Closer. :)
Prvy krat co nehlasujem ... ak by som musel tak asi supergirl, ale kedze nemusim..tak nic.
Dneska zcela jasně hlas Melissa, Katie, Chyler a Odette :D.
Žádný hlas, je to zcela mimo oblast mého zájmu.
Neznám je, ale zaujaly mě Bomb Girls. Jsou sice očividně bez šance, ale aspoň neskončí s prázdnou.
(Doufám, že se v nominacích potkám i s Las chicas del cable a Pan Am, když už jsme u těch retro seriálů...)
Ale néé, já se překlikl, jak mohu změnit hlas?! *triggered* (Vím, nemohu) :D
Nic z uvedeného jsem neviděl, ale nejzajímavěji rozhodně vypadá paní Maiselová. Nicméně, jak můžete tušit z mé první věty, nakonec jí hlas nešel a putoval k Bomb Girls... (Ale alespoň mě zaujaly jako druhé v pořadí)
Za mě Call Girl, první série je bomba, ale konec seriálu jsem nerozdýchala dodnes :D
Litocha napsal(a):
Neznám je, ale zaujaly mě Bomb Girls. Jsou sice očividně bez šance, ale aspoň neskončí s prázdnou.
(Doufám, že se v nominacích potkám i s Las chicas del cable a Pan Am, když už jsme u těch retro seriálů...)
Tak na ty jsem regulérně zapomněla, bohužel nebudou :(
ragelly napsal(a):
Velké zklamání, zvlášť v případě letušek :( Ale ono oboje splňuje ducha ankety do puntíku. Škoda, no...
Supercorp, Supercorp, Supercorp!! A taky AgentReign. AgentReign, AgentReign.. Ehm :D :D. A teď si zase někam zalezu k fanfikům :D.
Litocha napsal(a):
Velké zklamání, zvlášť v případě letušek :( Ale ono oboje splňuje ducha ankety do puntíku. Škoda, no...
Souhlas. Ono je to těžké, když soutěžící nejde vybrat podle filtru, snažila jsem se googlit co to dalo, ale všechno mi to očividně nenašlo.
ragelly napsal(a):
Asi by nemohly nahradit něco, co má bídné hodnocení a minimum hlasů, že? (Třeba něco jako dnešní Dear White People.)
Velké rozhodování mezi Supergirl a Mrs. Maisel...
Litocha napsal(a):
Asi by nemohly nahradit něco, co má bídné hodnocení a minimum hlasů, že? (Třeba něco jako dnešní Dear White People.)
Nn, už je to všechno přichystané.
Z dnesneho vyberu som videl len Supergirl takze hlas ide jej...
Litocha napsal(a):
Nebo někdy v minulé anketě Glee? Já tedy neviděl ani jeden seriál, ale podle popisku na mě nepůsobí, jako že by to měly být seriály s výraznou hlavní hrdinkou (hrdinkami)
ragelly napsal(a):
A Smash a Sweet Magnolias tam jsou?
Dnes nie je o com, hlas pre Marvelous Mrs. Maisel, najukecanejsi serial od cias Gilmoriek :)
Dnes Closer, Brenda Lee je prostě úžasná.
Už som si začínala hovoriť, že táto anketa ide úplne mimo moju šálku kávy :D (čakám či sa objavia Gilmorky, Fleabag, Miranda a High Fidelity), ale dnes dávam hlas Call Girl.
Dneska se chytám jen u supergirl
Bomb Girls jsou na tom tak bídně? 😭 Přijde mi, že tady sleduje kanadské seriály stejný počet lidí, jako oni mají herců.
Matuush napsal(a):
Bomb Girls jsou na tom tak bídně? 😭 Přijde mi, že tady sleduje kanadské seriály stejný počet lidí, jako oni mají herců.
Kdyby tam dneska nebyl Supercorp, tak Bomb Girls rozhodně mají můj hlas. Ale na rozdíl od SPG, v BG nemám OTP no :(.
Pro Brendu Lee mám slabost, miluju jak ty zmetky vždycky pře*ůrá :D, ale že pro ni budu hlasovat v týhle anketě, to jsem nečekala :D. Ale nedá se svítit, viděla jsem sice kdysi dávno i Call Girl a na Mrs. Maisel se chystám, ale na Brendu dnes nikdo nemá ;P.