V první chvíli jsem si z náhledů myslel, že budu hlasovat pro Betty :D
Ale pak jsem kliknul na Sue Thomas... Tu jsem sledoval! Takže hlas jde tam.
To mi tak trochu připomíná... Bude tu v nominacích i seriál In the Dark? Zrovna sleduju a moc se mi to líbí. A ženská hrdinka by si tu zasloužila být ;)
Chtěla jsem podpořit Betty, kterou miluju, ale když je tam Sydney, tak nejde jinak. Vždyť Syd je ztělesněním téhle ankety podobně jako Buffy 😍
darbak Jj, to jsem tam myslím dávala :)
Dnes bolo rozhodovanie medzi Betty a Alias, takze Alias :)
Chtěla jsem dát hlas Betty, ale jakmile jsem viděla Sue, hlas patří prostě tam :D
Proboha lidi, pusťte si už konečně Fleabag! :D
Tempy napsal(a):
Proboha lidi, pusťte si už konečně Fleabag! :D
Puštěno, zhlédnuto, prozíváno, konec :D Z tohoto výběru by se tak tak vešla na 4. místo u mě, i Kung Fu bych dala před ni :D
Tým Alias 💗💗💗! Bože, Sydney byla neskutečná 👍.
Dneska jednoznačně Alias... :-). Go Syd go :-).
Môj hlas ide jednoznačne Alias.
Tak do chci vidět přidávám Kung Fu a Sue Thomas. Dala jsem hlas Kung Fu a koukám, že ho potřeboval. :D
...a další, kde hlasovat nebudu/nomohu.
ragelly napsal(a):
Puštěno, zhlédnuto, prozíváno, konec :D Z tohoto výběru by se tak tak vešla na 4. místo u mě, i Kung Fu bych dala před ni :D
A zvládlas i druhou sérii? Ta je taková stravitelnější, místo první je imho lepší pustit si přímo tu hru. ;) Ale jinak jasně, člověku musí v první řadě sednout ten humor jako takovej. :)
Tak z dnešního výběru mám ve "chci vidět" Alias a Sue Thomas, hlas šel Sue.
Tempy napsal(a):
A zvládlas i druhou sérii? Ta je taková stravitelnější, místo první je imho lepší pustit si přímo tu hru. ;) Ale jinak jasně, člověku musí v první řadě sednout ten humor jako takovej. :)
Jasně, vždycky jedu komplet. Tuším jsme se o tom i bavily, když jsem to sledovala, nějaký status jsem k tomu nahodila na timeline.
ragelly napsal(a):
Jasně, vždycky jedu komplet. Tuším jsme se o tom i bavily, když jsem to sledovala, nějaký status jsem k tomu nahodila na timeline.
Jj, něco se mi vybavuje, ale stejně ani teď nevycházím z údivu! :D
Tempy napsal(a):
Jj, něco se mi vybavuje, ale stejně ani teď nevycházím z údivu! :D
Myslim, že u ragelly je kámen úrazu to, že tady postava mluví na diváky - nebo ne? ;) Což mě třeba baví úplně nejvíc ;D
Já si to konečně pustila až kvůli dnešní anketě, páč to chci šoupnout Sydney (Alias), ale chtěla jsem dát šanci ještě tomuhle, co kdyby to bylo skvělý, žejo. By mě to hlasování pak mrzelo třeba :D
Trochu víc jsem sledovala jen Alias a myslím, že mě tenkrát i bavila :).