Tady jsem moc potěšena. ☺️ SG-1 a SGA viděno několikrát (SG-1 několikrát ročně). SGU jsem se zkoušela vidět asi 2x ale chci to zkusit ještě jednou. Tak snad se mi to podaří. 😁
Moc hezky udělané :-) Mohu poprosit o Battlestar Galactica (2004-2009) chtěla bych se na ní podívat ale trochu se ztrácím v jakém pořadí to sledovat (seriál + filmy+webseriál)
moc díky :-)
kate23 napsal(a):
Moc hezky udělané :-) Mohu poprosit o Battlestar Galactica (2004-2009) chtěla bych se na ní podívat ale trochu se ztrácím v jakém pořadí to sledovat (seriál + filmy+webseriál)
moc díky :-)
Díky. Pokusím se Battlestar Galacticu udělat, ale je toho hodně, takže to bude hotové minimálně za měsíc.
Domec napsal(a):
Díky. Pokusím se Battlestar Galacticu udělat, ale je toho hodně, takže to bude hotové minimálně za měsíc.
To nevadí, já klidně počkám :-) jsem moc vděčná :-) děkuji :-)
To muselo dát práce! Díky.
Michal725 napsal(a):
Můžete prosím udělat Timeline The Walking dead Universe díky
Udělám i tuto chronologii, ale až po Battlestar Galactice :)
Díky za prima článek, škoda že mě se týká vlastně jen film a SG-1 série 1-8. Ne že bych nezkoušela Atlantis, ale nechytla mě. SGU jsem viděla tedy obě řady, ale zase to nebylo tak dobré jako SG-1 abych to viděla víckrát:) Každopádně obdivuju tu piplačku s tím :D
Hitchhiker napsal(a):
Díky za prima článek, škoda že mě se týká vlastně jen film a SG-1 série 1-8. Ne že bych nezkoušela Atlantis, ale nechytla mě. SGU jsem viděla tedy obě řady, ale zase to nebylo tak dobré jako SG-1 abych to viděla víckrát:) Každopádně obdivuju tu piplačku s tím :D
Děkuji. Tohle jsem měl hotové hned. Spíš Doctor (předchozí chronologie) byla piplačka :D.
Díky za rozšíření :D