Pestrá škála seriálů - zvláště v herečkách ve vedlejší roli :)
A není těch nominovaných čím dál víc? Jak má potom člověk něco trefit?
No generátor náhodných tipů spuštěn, teď se uvidí jak to dopadne 😂😂😂
Konečne sa MJ dočkala, nominácia je absolútne zaslúžená. Budem jej silno držať palce a aj Pose.
Tak odtipováno Crown, Teda a černochy. Doufám že Ted něco vyhraje.
Příště zase snad Succession, už je to pěkně dlouho. Úplně mi vypadlo nominovat intro do Serialzone awards.
Tak mám taky natipováno, to zase bude na podzim chytání za hlavu, jak jsem mohla dát to a ne to druhé 😁
Natipováno a teď jen čekat, jak to dopadne a pak si lámat hlavu, jak jsem to mohla dát něco jiného. :D
Natipovane len som cakal, ze tipovacka bude pre vsetky kategorie, ci som nieco prehliadol? 😁
Přijde mi divné, že se snažím odhadnout, jak budou rozhodovat jiní, když bych to patrně viděl ve většině případů jinak.
Natipováno, a jako každý rok zase bude všechno vedle...
Odtipováno a jsem zvědavá, jak to dopadne. Stejně jako ostatní se budu divit, proč jsem to dala, když jsem měla jasně zvolit něco jiného :-). Ale co, snad aspoň jeden puntík v trofeji bude.
Jo a taky se divím, že netipujeme všechny kategorie, jak to??
Myslím, že po letošních Emmy je jasné, že televize, jak ji známe a jak jsme ji znali posledních sedmdesát let, je mrtvá.
Seraphine313 napsal(a):
Myslím, že po letošních Emmy je jasné, že televize, jak ji známe a jak jsme ji znali posledních sedmdesát let, je mrtvá.
Odumírající. Ještě je tady venkov a vymírající předinternetová(é) generace...
Btw., TV začala pravidelně vysílat před 86(!) lety, barevně před 67 lety. Souhlasím, o to smutnější to je/bude konec.