A ještě jsem do názoru zapomněla napsat, že mě pobavilo, jaký je tady Keegan odpůrce muzikálů, zatímco v Prom měl doslova vlastní song o tom, jak jsou muzikály nejlepší a pomáhají mu uniknout svému nudnému a těžkému životu :D
https://www.youtube.com/watch?v=A21nA-JHWp4
We need a place to run to
When everything goes wrong
When the answer to each problem
Is to burst into a song
And simple rules of logic just simply don't apply
When people dance in unison
And no one wonders why
Jsem rád, že je v hodnocení zmíněn Galavant, protože hned u traileru jsem si prostě řekl, že tohle je prostě Galavant vol. 2, a okamžitě jsem se začal šíleně těšit. Chystám se na to v nejbližší době.
Mínus kolegů, že je málo songů bych si dal mezi plusy. :D
Je jich tak akorát, aby to nemilovníky muzikantů neotrávilo.
Já teda zírám! Po zhlédnutí traileru jsem si říkala, že takovou blbinu s divným jménem a kostýmy si můžu s čistým svědomím nechat ujít, ale když to tady tak chválíte, to se snad minimálně na trailer budu muset podívat (až mi vyjde čas, takže cca v roce 2035)... To takhle loni Fruiko vychvaloval jeden seriál, který jsem si myslela, že je kovbojský a tedy určitě pro mě nebude a ejhle, Ted Lasso se stal mým zamilovaným ♥️
Fruiko napsal(a):
Mínus kolegů, že je málo songů bych si dal mezi plusy. :D
Je jich tak akorát, aby to nemilovníky muzikantů neotrávilo.
Souhlasím, přesně to se mi na seriálu líbilo, i když nejsem fanynka muzikálů, díky tomu, že nebyl písničkami přehlcený, mě dokázal pilot oslovit a hodlám se podívat i na další díly. :)