Dokoukáno. Myslím, že ze čtyř dílů by se daly klidně udělat jen dva, které by ukázaly úplně ten stejný obsah. Přišlo mi, že to bylo pořád to stejné dokola, nic extra jedinečného ani napínavého se tady neodehrálo. Každopádně konec mě velmi potěšil a uspokojil moje představy, takže za to jsem moc ráda a dávám celkově příjemných 70 %.
Závěr:
Uzavřený. Anna vymyslí plán, jak zatočit s nevěrným manželem a jeho milenkou - chůvou jejich dětí. Úspěšně se jí podaří manžela zavraždit a důkazy nastražit tak, že vina padne na Becky, která je odsouzena k pěti letům ve vězení. Anna má konečně klid, děti ve své vlastní péči, svobodu a žádné nervy. Po čase jde do vězení navštívit Becky a řekne jí, že se tohle stát nemuselo, protože jí dávala mnoho příležitostí odejít a jít žít vlastní život. Becky se vymstilo její chování, ale Anna jí řekla, že jí vlastně udělala laskavost, protože pět let ve vězení není nic oproti celému životu s Jakem.
Osobně se mi moc líbilo, že příběh skončil tak, že viník zůstal nepotrestán a na svobodě. Protože hrdinka si musela přetrpět hodně - manžel podvodník, který se navíc snažil ukradnout jí děti a udělat z ní blázna. Tajně jí míchal léky dohromady, aby byla nestabilní a on ji mohl obvinit, že pro děti představuje hrozbu. To samé s Becky - chůva se tváří jako její nejlepší kamarádka a velká důvěrnice, ale jakmile hrdinka odejde do práce, hned míří do postele za manželem a ještě spolu spřádají plány, jak se Anny zbavit. Takhle sice Anna je skutečná vražedkyně, ale líbí se mi, že všechno dokázala prokouknout, udržet chladnou hlavu a vymyslet plán, jak se pomstít oběma a získat život, který skutečně chce - volná a se svými dětmi.