Díl s dovolenou, no snad něco najdu. Na září seriál že školního prostředí.
Tak na srpen jsem to uhodla a jdu hledat nějaký seriál na to. :) A na září to vidím, děti, škola, protože tato značka podle mě značí Pozor děti. :D
Aj ja tipujem, ze zarijove zadanie bude zo skolskeho prostredia 😉
V září něco ze školního prostředí nebo týkající se dětí. Šlo by taky dát něco jiného?:D
hiro666 napsal(a):
Ma niekto tipy na serialy do tohto mesacnej vyzvy?
Jediné čo mi napadá je seriál The Marvelous Mrs. Maisel Epizóda 2x04 We're Going to the Catskills! Podľa mňa je to mimoriadne vtipné. A ešte seriál The White Lotus. To sa celé odohráva v dovolenkovej destinácii.
Já bych také prosila o nějaké tipy, kdyby k tomu šel zase udělat článek, vůbec bych se nezlobila :)
@Luciag moc díky za tip na Mrs. Maisel :)
hiro666 napsal(a):
Ma niekto tipy na serialy do tohto mesacnej vyzvy?
Možná by s tam vešly epizody 03x24 a 03x25 seriálu Scorpion. Sice to není tak docela (dobrovolná) dovolená, ale u moře to je :)
A ještě přemýšlím o Sanditon - když se z vesnice stává letovisko, třeba by to šlo?
Anebo Death in Paradise nebo nesmrtelný Nick Slaughter Tropical Heat? Jinak mě toho taky moc nenapadá.
Tak mě napadá Summerland, když jsme ho teď oprášili v SLDH. Pak možná The Durrells, Summertime nebo čtvrtá série Vår tid är nu. A nechci si vymýšlet, ale mám pocit, že snad i pilot The Affair je nějak spojený s dovolenou. Pak ještě třeba finále deváté série Friends.
A samozřejmě Mach a Šebestová na prázdninách, jen teda nevím, jestli zrovna toto někomu pomůže.
Ještě jsem si vzpomněla na osmý díl Normal People.
A nejspíš by tam spadalo i něco z Private Practice?
A začátek Fleming se odehrává na dovolené/líbánkách. Ale nevím, jestli těch pár minut z úvodu stačí.
A co To Hot To Handle? Dá se to použít?
Tam se doslova válejí u moře.
Docela jsem pozapomněla, co mělo být předmětem srpnové výzvy, ale čerstvá novinka Schmigadoon! pasuje dokonale :D.
Hahahaaa, mám perfektního (anti)zástupce srpnového zadání, který na všechny dovolenkáře u moře hrdě tyčí prostředníček :D The Wilds