Dnes bez rozhodování pro Chůvu Fajn. :) Jediný seriál, kde jsem zatím nějaký ten díl viděla. U ostatních zatím nic. :D
Tak tohle kolo je pro mě masakr :-/....
Dnes těžká volba, Queen's Gambit i Homeland mě baví, ale o chloupek víc fandím a miluju Zoey.
Zoey má ode mě hlas. O Gambit ani Chůvu se nebojím, takže nebylo co řešit :)
Musím říct, že mě překvapuje, že je Scandal zatím poslední a zaostává i za Quanticem. Samozřejmě výsledek může být za 3 dny úplně jiný, ale i tak, myslela jsem, že má větší fanouškovskou základnu...
Viděla jsem jen Chůvu a nedávno Gambit, kterému posílám dnes svůj hlas :)
Uf, tak včera nic, co by mě zajímalo, a dneska čtyři seriály, kterým bych byla ochotna dát hlas - a dva z nich nejspíš vypadnou :(
Anyk napsal(a):
Musím říct, že mě překvapuje, že je Scandal zatím poslední a zaostává i za Quanticem. Samozřejmě výsledek může být za 3 dny úplně jiný, ale i tak, myslela jsem, že má větší fanouškovskou základnu...
No, Quantico má skoro dvakrát tolik hodnocení (a fakt vydařenou první sezónu), takže má tu základnu asi větší. (Mně vždycky přišlo populárnější HTGAWM než Scandal.) O to víc mě překvapuje, jak se zatím drží Zoey s pouze 110 hodnoceními, a bojím, bojím, že se to ještě zvrtne.
Z téhle skupiny ode mě v minulých kolech dostalo hlas pouze Quantico. Jenže tentokrát dám hlas něčemu úplně jinému, a to Queen's Gambit :)
Z tohoto seznamu jsem viděla jenom Chůvu, tudíž Slečno Fajn, je to vaše :).
Velmi silná sestava, minimálně čtyřem dámám bych hlas dala s chutí. Bohužel to nejde. Těžká volba, ale - Scandal.
Proč má ta uječená nevtipná kráva zas tolik hlasů?
Dneska to zase bylo jednoduché, hlasuji pro Zoey a její neobyčejný playlist. :)
Scandal posledný? To je škoda, milujem ten seriál :(