Už jsem za půlkou a teda zatím fakt super, těšila jsem se a zatím rozhodně zklamaná nejsem.
Asi do 5 té epizody opravdu seriál překvapuje každým dílem, jak se krásně rozuzluje. Co jste si původně mysleli, že už by to tak mohlo být tak změna. Velice příjemné. Asi v sedmé se vracíme do současnosti přeryv s prvním dílem. Konec je bohužel/bohudík uzpůsoben pro 2. sérii. Za mě 95%
Dokoukáno a za mě spíš tedy průměr. Docela rychle mě díly začaly nudit, protože to bylo pořád to stejné dokola a jakékoliv zvraty byly vidět na sto mil daleko. Koukalo se na to dobře, ale že bych to musela vidět znovu, to se rozhodně říct nedá. Rozhodně ale zamrzí takový cliffhanger na konci, je jasně vidět, že tvůrci počítali s druhou sérií, kterou ale Netflix nakonec neobjednal. Pokud tedy nemáte rádi otevřené konce a nevyřešené otázky, tak s tímto seriálem raději ani nezačínejte, protože vás konec jen vytočí.
Závěr:
Cliffhanger. Segevovi se podaří osvobodit Naomi, když se mu podaří přeprat CIA agenta, který, jak se ukáže, tajně spolupracuje s agentem Mossadu a tajně špehuje svou vlastní vládu včetně prezidenta. Segev dá Naomi zápisník od Danielle s tím, ať zveřejní vše o tom, jak Izrael špehuje amerického prezidenta. Segevův dobrý pocit z výhry však netrvá dlouho. Volá mu totiž Tali, která na samotě hlídala jeho dceru Elle a bývalou manželku. Během noci někdo manželku zabil a Ellu unesl.