Hm, tak teď nevím. Trailer se mi líbil a už jsem si to chtěla přihodit do chci vidět, ale po přečtení hodnocení jsem se zase vrátila na zem. :D
Jo tak to dám, vždy když něčemu dát ragelly méně procent tak pro mě topka ! :D
Jo ale depka to bude určitě, čekám něco jako Baskets :D
V životě se mi stalo jen dvakrát, že jsem nějaký seriálový maraton začala, ale nebyla schopná v něm pokračovat nebo ho dokončit. Bylo to u The Office (US) a Parks and Recreation, kde jsem vyzkoušela jednu, resp. dvě epizody, ale ten styl mi tak nesedl, že jsem se neodhodlala pokračovat dál. Tohle je potřetí. Po pátém díle jsem toho měla tak plné kecky, že jsem přeskočila epky 6-9 a přešla rovnou na desítku, jen abych věděla, jak (jestli) to skončí. Podobné depko-divnoseriály nemám vůbec ráda, stokrát raději si pustím nějakou extrémně dramatickou soapku, nad kterou možná budu protáčet panenky, ale alespoň ji ve skrytu duše budu moct označit za guilty pleasure.
Závěr:
Uzavřený? Otevřený? Neexistující? Fakt nevím. Hrdina má online rande (protože covid), vše jde skvěle, ale pak se nepohodnou a on naštvaně zaklapne notebook. Jde do nahrávacího studia, kde musí sáhnout na záložní kreditku, protože na své hlavní už peníze vyčerpal. Zahraje si tu na bicí, zatímco sledujeme koláž scén z průběhu seriálu, jak postupně tvořil své hudební (zvukové?) dílo. Tempo se stupňuje, až bubnování završí rázným úderem a přímým vážným pohledem do kamery.