Diskuze k článku Hádanka: Na kterou dvojici čeká velká překážka v (ne)vztahu?
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
12. 8. 2021 / 12:18:55 (před 3 roky)
off

Hm... Skoro bych si vsadil na Brettsey, ale tam to ve finále poslední série už vypadalo docela jako hotová věc. Dá se kvalifikovat ta jejich pusa jako lehký fyzický kontakt? Zatím kolem sebe krouží jenom cca 3 sezóny nebo bohajeho jak dlouho už, takže bych se vůbec nedivil, kdyby to Wolfova letka o pár sérií ještě natáhla...

Non cuspi causa qui non debe cuspire
Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
12. 8. 2021 / 13:28:14 (před 3 roky)
off
Kolombo napsal(a):

Hm... Skoro bych si vsadil na Brettsey, ale tam to ve finále poslední série už vypadalo docela jako hotová věc. Dá se kvalifikovat ta jejich pusa jako lehký fyzický kontakt? Zatím kolem sebe krouží jenom cca 3 sezóny nebo bohajeho jak dlouho už, takže bych se vůbec nedivil, kdyby to Wolfova letka o pár sérií ještě natáhla...

Brettsey to není, ti už spolu spali
Nevím jak končil Rookie ještě jsem nestihla dokoukat, ale Chenford by bylo fajn..nebo Magnum P.I. tam by to sedlo, ti dva jsou jak dva magnety, akorát neví jestli chtějí být spolu nebo bez sebe

Gabka
Žutka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
12. 8. 2021 / 20:24:46 (před 3 roky)
off

Jediný pár, který zrovna sleduju, je Brettsey a ten nesplňuje všechny podmínky (naštěstí).

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
12. 8. 2021 / 20:39:06 (před 3 roky)
on

Ja to tiez vidim na Magnuma...

Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
12. 8. 2021 / 21:26:47 (před 3 roky)
off

Mně to teda celkem sedí na Maxe a Helen z New Amsterdam. Ale uvidíme, tam byla taková drobná "překážka" minulou sérii. Ten Magnum mě taky napadnul, jenže tam byl tou velkou "překážkou" Ethan a přece by ho tvůrci neposílali pryč, když to mohlo mezi ním a Juliet pokračovat...

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
13. 8. 2021 / 07:43:23 (před 3 roky)
off
Furiant napsal(a):

Mně to teda celkem sedí na Maxe a Helen z New Amsterdam. Ale uvidíme, tam byla taková drobná "překážka" minulou sérii. Ten Magnum mě taky napadnul, jenže tam byl tou velkou "překážkou" Ethan a přece by ho tvůrci neposílali pryč, když to mohlo mezi ním a Juliet pokračovat...

Přiznám se že pravidelně nesleduju jen vím že v téhle řadě ze scén to mezi nimi bylo dost platonicko/romantické, ne že by jinde nebylo. Ale fakt mě to hned napadlo. Dokoukala jsem i Rookie, a i Chenford by tam seděl, to napětí mezi nimi je k nesnesení, a až to nastane bude to jízda.

Gabka
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
27. 8. 2021 / 18:32:22 (před 3 roky)
off

Tak je to opravdu ten Magnum... to jsem fakt nečekal. :D

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...