Diskuze k článku Novinka pod lupou: Fantasy Island (Fox)
Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
16. 8. 2021 / 11:05:05 (před 3 roky)
off

Po první epizodě mě seriál baví a nejvíce se přikláním k názoru jesmota.
Ta příběhová linka s Christine byla celá strašně divná.. asi to bylo i blbě napsané, protože to často působilo, jako by Bellamy Young neuměla vůbec hrát.

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Longsword
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
16. 8. 2021 / 11:29:10 (před 3 roky)
off

Se musím přiznat, že ačkoliv Malou čarodějku vůbec neznám, její popis mi byl nejbližší. WTF? Jasně, nejsem debil, pochopil jsem, že se jedná o "kouzelný" ostrov, který "plní přání", jasný, pochopil jsem, že má svou kurátorku, jasný, hosti. Ale tím pochopení skončilo.
Kurátorka tam pracuje "za trest", protože to je rodinný business a chová se jako bohyně mezi lidmi, totálně plochá ve svém charakteru.
Příběh starých manželů, huh? To jako vážně? No když myslíte ...
A ta moderátorka? Prvně to vypadalo, že bude nějaké zajímavé terapeutické rozuzlení, ale to, co nám bylo naservírováno (pun intended) naprosto nic neřešilo ... .
Rozhodně úžasná příroda.
Tím bych tak nějak celou svou recenzi (radši) ukončil. A sledování seriálu taky.

jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
16. 8. 2021 / 11:55:52 (před 3 roky)
off
Matuush napsal(a):

... asi to bylo i blbě napsané, protože to často působilo, jako by Bellamy Young neuměla vůbec hrát.

S tím naprosto souhlasím, působilo to tak nějak lacině.

Jinak hodnocení ostatních je pro mě trochu překvapením, ale docela chápu. Jen si tak říkám, jestli není načase, abych si dal od názorů pauzu. Třeba by pak měly "lepší úroveň" =D

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
16. 8. 2021 / 12:42:22 (před 3 roky)
off

Ja som viac menej spokojny s pilotom, ale stale vo mne rezonuje pocit, ze mi tam nieco chybalo, mozno trochu viac napatia a nepredvidatelnosti? Pri filme som ten pocit viac menej mal, aj ked samozrejme mozme polemizovat o kvalite. No je to len moj osobny nazor. Pri seriali mam pocit akoby som dostal taku soft verziu aj ked uplne suhlasim, ze lokacie a herecke osadenstvo super. Mne tak nevadila ani Bellamy ako Kiara Barnes, bohuzial nejako mi tam nesadla, asi to fakt bude tym scenarom 😁 Inak je to celkom podarene a snad dalsie casti viac navnadia 😊

litllewitch
Autorka článku | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
16. 8. 2021 / 16:05:47 (před 3 roky)
off
Longsword napsal(a):

Se musím přiznat, že ačkoliv Malou čarodějku vůbec neznám, její popis mi byl nejbližší. WTF? Jasně, nejsem debil, pochopil jsem, že se jedná o "kouzelný" ostrov, který "plní přání", jasný, pochopil jsem, že má svou kurátorku, jasný, hosti. Ale tím pochopení skončilo.
Kurátorka tam pracuje "za trest", protože to je rodinný business a chová se jako bohyně mezi lidmi, totálně plochá ve svém charakteru.
Příběh starých manželů, huh? To jako vážně? No když myslíte ...
A ta moderátorka? Prvně to vypadalo, že bude nějaké zajímavé terapeutické rozuzlení, ale to, co nám bylo naservírováno (pun intended) naprosto nic neřešilo ... .
Rozhodně úžasná příroda.
Tím bych tak nějak celou svou recenzi (radši) ukončil. A sledování seriálu taky.

Díky! Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo to tak vidí.

Bored now...