Dobrej nápad, asi se taky přidám =D
Mno já nevim určit vraha podle toho jak si ho vyberou lidi. Mě osobně by přišlo mnohem zajímavější kdyby lidi hádali kdo ten vrah je a pokud by to většina neuhodla tak by byl konec takovej že by zavřely třeba toho nepravýho, ale v dovětku by bylo kdo to byl ve skutečnosti a co se snim stalo ( nejlépe na to pak ještě navázat nějakým dalším dílem ).
Já myslím, že je to dobrý nápad. Fanoušci zase jednou budou mít pocit, že do toho můžou kecat a určitě to zvýší sledovanost = víc peněz.
litllewitch napsal(a):
Já myslím, že je to dobrý nápad. Fanoušci zase jednou budou mít pocit, že do toho můžou kecat a určitě to zvýší sledovanost = víc peněz.
Zase ale museli natočit tři konce, takže na to taky nějaké peníze navíc potřebovali. Těžko říct, jestli tím získají víc, nebo jestli na tom budou tratit...
kacka.irena napsal(a):
takový kuchař Kuřátko :-)
To bolo prvé čo ma napadlo :)
Občas by to nemuselo být špatné.
Me se to celkove moc nelibi. Jestli se kazde pobrezi rozhodne jinak to abych koukal na 2 stejne dily, ktere se lisi koncem...kdyby radsi rozhodovali o tom co se stane s tim skutecnym zloduchem (ve smyslu jeho trestu - dostane se do vezeni, zastreli ho, zajedou ho autem etc.)
Joooo, "Hříchy pro pátera Knoxe" byla moje oblíbená nedělní detektivka, ještě když jsem byla špunt ;))
Já myslím, že to je zajímavý nápad a lidi to přiláká rozhodně... vždyť i mě to navnadilo tak, že to s tím Havajem ještě zkusím (nějak se mi nepovedlo dokoukat ani první sérii:D )
kacka.irena napsal(a):
takový kuchař Kuřátko :-)
To bylo první, co mě včera napadlo, ale za boha jsem si nemohla vzpomenout, jak se to jmenovalo :)
Je to dobrý nápad, ale nevím jestli to bude v praxi fungovat tak jak by mělo. Aby si tím tvůrci spíš neublížily.
IrmaVep napsal(a):
Joooo, "Hříchy pro pátera Knoxe" byla moje oblíbená nedělní detektivka, ještě když jsem byla špunt ;))
Já myslím, že to je zajímavý nápad a lidi to přiláká rozhodně... vždyť i mě to navnadilo tak, že to s tím Havajem ještě zkusím (nějak se mi nepovedlo dokoukat ani první sérii:D )
nechci bejt za rejpala, ale Hříchy nakonec ukázaly, kdo je opravdu vrahem - lidi mohli vybírat jaký z hříchů byl v díle porušen (a kdo je tím pádem vrahem). Byl to spíš kvíz
channina napsal(a):
To bylo první, co mě včera napadlo, ale za boha jsem si nemohla vzpomenout, jak se to jmenovalo :)
Rozpaky kuchaře Svatopluka - ale tohle sem si už musela najít :-)
kacka.irena napsal(a):
nechci bejt za rejpala, ale Hříchy nakonec ukázaly, kdo je opravdu vrahem - lidi mohli vybírat jaký z hříchů byl v díle porušen (a kdo je tím pádem vrahem). Byl to spíš kvíz
A joo, jasně, máš pravdu! No, už je to nějaká doba, je to vidět ;D
Dobrý nápad, len by som to rád videl aj v praxi.
Možno o dákych 20-30 rokov aj v našich končinách ;D
Zajímalo by mě, až tento díl poběží v nějaké další televizi (nebo u nás) jaký konec mu vedení vybere.
Pouli napsal(a):
Zajímalo by mě, až tento díl poběží v nějaké další televizi (nebo u nás) jaký konec mu vedení vybere.
Mě by spíš zajímalo, jaký konec poběží v Kanadě, protože tam to jde stejný večer... :-) Jinak u nás nebo v jiných státech pak to bude podle toho, co dodá distributor... a to čert ví. :-D
Nero napsal(a):
Dobrý nápad, len by som to rád videl aj v praxi.
Možno o dákych 20-30 rokov aj v našich končinách ;D
Ono to už dávno bolo...
Jednorázově je to fajn, ale u každý epizody by mě to asi zabilo :)
misulka78 napsal(a):
Jednorázově je to fajn, ale u každý epizody by mě to asi zabilo :)
Nějak tak, zajímavé osvěžení dílu, ale víckrát by to bylo moc. I tak si tím nejsem úplně jistá. Jsem zvědavá, jak jim to bude fungovat.
jak bylo řečeno, myslím si že pro jednou to bude zajímavý zpestření, ale asi bude platit jednou a dost :)
Celkem se těším a zajímá mě, jak moc se budou konce lišit (nemyslím jen vrahem, ale třeba jak zde zaznělo trestem - i to se může stát). :D
Osobne si myslim ze je to blbost. A ze to idu skusat zrovna u mojho oblubeneho serialu. Ale pockam ako to dopadne. V priamom prenose to sledovat nebudem.
kdyby radši někteří scénáristi/producenti víc poslouchali, co diváci chtějí, celoročně, než je jednou nechat rozhodnout o tom, kdo je v kriminálce vrah.