Z těch zmiňovaných mi do role sedne nejvíce Richard Ayoade (v IT Crowd se dokonale předvedl), nebo Michael Sheen (který umí působit důstojněji, což si u R.A. moc neumím představit).
Doctora mám rozkoukaného a jsem už 4. série teprve, tak se spíše nechám překvapit. :D
Tak tady bych si absolutně nevybrala. Michaela Sheena mám docela ráda, ale do role Doctora mi nějak nesedí. Ach jo, kde jsou ty časy megacharismatického Tennanta nebo krásně potrhlého a přitom hlubokého Matta Smitha?
Celkom by mi na Doctora pasoval Kris Marshall. Konečne by sa Doctor dočkal ryšavých vlasov. A myslím si, že aj Robert Sheehan alebo Iwan Rheon stoja za zmienku. Alebo možno Bill Nighty.
_-0-_ napsal(a):
Z těch zmiňovaných mi do role sedne nejvíce Richard Ayoade (v IT Crowd se dokonale předvedl), nebo Michael Sheen (který umí působit důstojněji, což si u R.A. moc neumím představit).
JJ Sheen je můj favorit.
Janey T napsal(a):
Doctora mám rozkoukaného a jsem už 4. série teprve, tak se spíše nechám překvapit. :D
Tak to máš ještě spoustu dobrých epizod před sebou, jen Tennant tam už nebude 😕, ale Matt a Capaldi jsou taky dobří Doctoři, i když Mattovi bych občas dal facku na vzpamatování :D, jinak příběhy měl slušný, ale až moc zamotaný a Capaldi neměl přesně daný charakter a trochu se mu měnil, ale to ho právě dělá jedinečným.
Jodie by byla dobrá Doctorka, ale bohužel má až moc špatný scénář ☹.
Domec napsal(a):
Tak to máš ještě spoustu dobrých epizod před sebou, jen Tennant tam už nebude 😕, ale Matt a Capaldi jsou taky dobří Doctoři, i když Mattovi bych občas dal facku na vzpamatování :D, jinak příběhy měl slušný, ale až moc zamotaný a Capaldi neměl přesně daný charakter a trochu se mu měnil, ale to ho právě dělá jedinečným.
Jodie by byla dobrá Doctorka, ale bohužel má až moc špatný scénář ☹.
Právě, že už tam moc dlouho nebude, což mě maličko mrzí, protože je to zatím můj TOP Doctor, ale i na ostatní se těším a jsem na to zvědavá. :)
Slyšela jsem, že Jodie má špatný scénář, tak se toho trochu bojím, ale přesto se těším a uvidíme jaký obrázek si na ni pak udělám. :) Díky za info :)
Na Idrise Elbu se zase zapomnělo? >:(
Já za něj budu vždycky lobovat. :D A pak ještě Jaime Murray, ale tam je asi šance nižší než nula.
Je mi celkem buřt kdo bude příští Doktor. Co však chci je nějaký vážnější, temnější,... charakter.
Tesa. napsal(a):
...Alebo možno Bill Nighty.
Souhlas!
Matuush napsal(a):
... A pak ještě Jaime Murray, ale tam je asi šance nižší než nula.
ANO!
A pokuď budu vybírat z článku, tak Michael Sheen by mi tam sedl. Ale celkem by mě zajímalo, jak by si vedla Kelly Macdonald. A vlastně i T'Nia Miller. Zbytek povětšinou neznám, takže si je v té roli ani nemůžu představit.
Michael Sheen by byl jako Doctor skvělý, je to výborný herec a mohl by připomínat charakterově Doctory ze staršího seriálu.
Matuush napsal(a):
Na Idrise Elbu se zase zapomnělo? >:(
Já za něj budu vždycky lobovat. :D A pak ještě Jaime Murray, ale tam je asi šance nižší než nula.
Jaime? Hm, já chci radši Katie :D. A Idris Elba fakt ne. Na Doctora je moc svalnatej a všichni Doctoři byli zatím spíš pavoukovitého typu...
Jinak Martin Sheen ne! Poslední dobou ho mám plný zuby z Prodigal son, takže aby se mi promenádoval jako nový Doctor, to by mi tak ještě scházelo. To už radši některý z Tomíků (Hiddleston nebo Ellis)...