Já se asi netrpělivostí ukoušu! TWD miluji! Už se nemůžu dočkat jak to dopadne s Darylem a Merlem. Doufám, že v dalších dílech už nebudou tolik zabíjet mé oblíbené postavy jako byl třeba T-dog a Lori :D Každou další epizodu se děsím koho zase nechají sežrat :D
No promo na Suits pěkně navnadilo, vypadá to na další super díly, už se nemůžu dočkat.
Taky už se těším na Suits, i když i zbytek vypadal dobře. :) Jak dokážou proma pěkně navnadit. ;)
Tak jednoznačně se těším na SUITS, ale ten mozeček u PLL taky nevypadá špatně.
Na Suits už se těším pořádnou dobu a podle proma oprávněně. Už aby to bylo :)
Majef napsal(a):
Já se asi netrpělivostí ukoušu! TWD miluji! Už se nemůžu dočkat jak to dopadne s Darylem a Merlem. Doufám, že v dalších dílech už nebudou tolik zabíjet mé oblíbené postavy jako byl třeba T-dog a Lori :D Každou další epizodu se děsím koho zase nechají sežrat :D
NO já doufam, že v zabíjení budou pokračovat o tom WD je, že to může schytat kdokoli kdykoli;)
PS. Už by to chtělo taky nějakej novej trailer;)
Arrow ... ne Suits ... Arrow ... eeee Suits! Obojí!!! To bude zase nářez :).
nevermore: Ano já vím, že to je o zabíjení, ale mohli by přestat zabíjet ty nejoblíbenější postavy (teda podle mně) :D Na koho se potom budu koukat? A souhlasím, že by to chtělo nějakej novej a pořádnej trailer :D