Diskuze k článku Novinka pod lupou: The Chair (Netflix)
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
1. 9. 2021 / 19:05:05 (před 3 roky)
off

Tak a já rovnou hlásím dokoukáno. Díkybohu. Představa, že bych měla na tohle velké nic koukat víc než 6 krátkých epizod, mě děsí. Vůbec nic mi to nepředalo, nepobavilo, nedonutilo mě to se na to ani pořádně soustředit. Asi bych seriál zařadila do mého seznamu “odkoukáno za vás, abyste vy nemuseli”.

Děj se i nadále bude ze 3/4 točit okolo Billa, toho ovdovělého profesora, a ano, bude i nadále tak tragický. Dle předpokladu byla nejlepší Joan (Holland Taylor), ale i jí mohli věnovat více prostoru. Sandra Oh se snažila, ale i když je jako herečka dobrá, její role mě nebavila. Dodíváno včera a dnes už nevím, co se tam pořádně dělo. Plus bych dala akorát za finále, které si teda jako jediné pamatuju a přišlo mi jako nejlepší epizoda. Jenomže na druhou stranu bylo až moc happyendové, takže mi nějak do celého seriálu nezapadlo. Prostě bída 😄

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
jesmot
Autor článku | Cool level: 56 | Richard Castle
1. 9. 2021 / 23:17:57 (před 3 roky)
off

No to jsi mě teda moc nepotěšila Olivia Caroline Jones. Ale díky za přidání na seznam “odkoukáno za vás, abyste vy nemuseli”, asi bych byl fakt zklamaný.

marvio
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
2. 9. 2021 / 07:30:13 (před 3 roky)
off

Někde jsem četl, že tohle je na Netfixu novinka týdne. Hned jsem to zkusil, dokoukal první epizodu a tím u mě seriál skončil.

Marvio
Editováno: 1x | Naposledy: 2. 9. 2021 / 07:30:37
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
3. 9. 2021 / 14:18:16 (před 3 roky)
off

Nehodí se to náhodou i do zářijového zadání výzvy? Že bych se nemusela otravovat s puberťáky...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.