Dnešní hlas patří Gilmorkám. :D
Dámský gambit je super, ale hlas mají GG :)
Westworld, nebo Gambit? Westworld to zatím slušně projíždí, ale Gambit taky ještě není úplně safe... Ještě počkám.
Westworld o kousek před Queen's Gambit.
Akoze faaakt? Su kola, kde neviem vybrat ani jeden serial a tu hned styri? Hlas by dostala Mama, ale kedze toto bude zrejme jej stopka, tak dame niekomu inemu... Gilmorky maju postup jasny, takze Gambit vs Vanda... hodne takze rozhodovanie, ale Beth sa mi pacila o trosku viac... cize hlas pre Queen's Gambit
A sakra, já dala hlas Gilmorkám s tím, že Westworld je tak kvalitní, že to hlas nebude potřebovat a můžu s klidem k životní srdcovce a koukám, že se budu asi bát, jestli Westworld proleze nebo ne. Jinak jsem už viděla Queen´s Gambit, ale ač se mi to líbilo, tak to úplně neřadím k seriálům, které bych potřebovala/chtěla vidět několikrát. Zatímco Westworld i Gilmorky jop. Tak snad mi proleze obojí
Chrosticek napsal(a):
Akoze faaakt? Su kola, kde neviem vybrat ani jeden serial a tu hned styri? Hlas by dostala Mama, ale kedze toto bude zrejme jej stopka, tak dame niekomu inemu... Gilmorky maju postup jasny, takze Gambit vs Vanda... hodne takze rozhodovanie, ale Beth sa mi pacila o trosku viac... cize hlas pre Queen's Gambit
Přesně. V tomhle kole bych nejraději hlasovala pro všechny. Ale jeden hlas je jeden hlas a Gilmorky jsou srdcovka z největších.
Dneska hlasuji pro WandaVision, seriál jsem jako jediný v anketě dokoukala.
Tady jsem měla více adeptů, ale Wanda je prostě TOPka :).