Diskuze k článku 5+5+5 nejočekávanějších seriálů září 2021
F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
31. 8. 2021 / 19:38:57 (před 3 roky)
off

Foundation, The Lost Symbol, La Brea a Y: The Last Man vypadají velice lákavě pro člověka tak netíženého reálností jako já. :3

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
31. 8. 2021 / 19:45:23 (před 3 roky)
off
F.Valek napsal(a):

Foundation, The Lost Symbol, La Brea a Y: The Last Man vypadají velice lákavě pro člověka tak netíženého reálností jako já. :3

Ja som na tom tak isto, všetky tieto mám tiež v zozname :D

Z noviniek ešte skúsim Kin a The Cleaning Lady a z navrátilcov sa jednoznačne najviac teším na La Casa de Papel, Lucifera, Into the Night a Billions.. September bude náročný :D

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
31. 8. 2021 / 19:47:55 (před 3 roky)
off

Mimochodom, vo výčte seriálov mi chýba Billions.. Kalendár mi hlási, že sa vracia 5.9.2021. Je to síce len 2.časť 5.série, ale po vyše ročnej pauze si určite zaslúži miesto v zozname.

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
31. 8. 2021 / 20:12:33 (před 3 roky)
off

Ja som si tiez pridal novinky Foundation, The Lost Symbol a La Brea do watchlistu tak uvidime, ci niektory z nich bude tohtorocny hit 😁. Z navratilcov sa tesim urcite najviac na Survivor a What We Do in the Shadows.

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
31. 8. 2021 / 21:30:51 (před 3 roky)
off

Už pátá série Lucifera byla pekelná nuda, ale asi to zkusím dokoukat. Knižní Ztracený symbol byl otřesný, nečekám, že by seriál dopadl bůhvíjak dobře. U Nadace váhám, jestli se nejdřív nepustit do čtení. La Brea zní trochu jako Terra Nova, ale snad se z toho nevyloupne až taková ptákovina.
Nejvíc se těším na Zelenáče a Morning Show.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Editováno: 1x | Naposledy: 31. 8. 2021 / 21:31:22
F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
31. 8. 2021 / 21:44:07 (před 3 roky)
off
sonkad napsal(a):

Ja som na tom tak isto, všetky tieto mám tiež v zozname :D

Z noviniek ešte skúsim Kin a The Cleaning Lady a z navrátilcov sa jednoznačne najviac teším na La Casa de Papel, Lucifera, Into the Night a Billions.. September bude náročný :D

Wow, díky za tip na The Cleaning Lady, to bude taky pecka. :D

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
Kyra01
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
1. 9. 2021 / 12:08:43 (před 3 roky)
off

Z noviniek sa najviac teším na Foundation, Y: The Last Man a The Lost Symbol a z navrátilcov na What We Do in the Shadows a Lucifera.

The wheel weaves as the wheel wills.
Katschaba
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
11. 9. 2021 / 09:58:45 (před 3 roky)
off

Tak jsem dokoukala 6. řadu Lucifera. A já teda zklamaná nejsem, myslím že se dostal důstojného zakončení. Já jsem si teda i pobrečela :D

"Your life is yours and yours alone, rise up and live it." by Richard Rahl