Diskuze k článku Seriálová výzva 2021: Zářijové zadání
Lord Edmund Blackadder
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
1. 9. 2021 / 10:37:00 (před 3 roky)
off

Tak to vypadá lehce, určitě se něco najde. Co se týče října, něco s Halloweenem, a nějak navázané na červenou barvu.

I have a cunning plan...
LuciaG
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
1. 9. 2021 / 10:39:50 (před 3 roky)
off

Skúsim Never Have I Ever a doporučila by som Big Shot.

Lord Edmund Blackadder
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
1. 9. 2021 / 10:42:02 (před 3 roky)
off

Ale přece jen, bude tématický fotočlánek? Tipů na nové seriály není nikdy dost :)

I have a cunning plan...
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
1. 9. 2021 / 10:42:44 (před 3 roky)
on

No na září jsem si úmyslně schovala AlRawabi School for Girls takže to je vyřešeno, ale říjen absolutně netuším protože jediné co mě hned napadlo je Pac-Man 😂😂😂

Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
1. 9. 2021 / 11:06:34 (před 3 roky)
off

Září jsem trefila a něco určitě najdu. Říjen bych typovala halloween nebo něco jako chřipka....:D

Janey T.
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
1. 9. 2021 / 11:07:02 (před 3 roky)
off
Deaneira napsal(a):

No na září jsem si úmyslně schovala AlRawabi School for Girls takže to je vyřešeno, ale říjen absolutně netuším protože jediné co mě hned napadlo je Pac-Man 😂😂😂

To já jsem si tento víkend „vyplýtval“ Élite. 😀 Naštěstí mám v záloze ještě Sex Education. Celkově letos tu výzvu nějak lajdám, vidím to na velké dohánění v prosinci. 😀

zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
1. 9. 2021 / 11:16:10 (před 3 roky)
on

Tak tady mám celkem dost adeptů ve watchlistu.
Ale i za článek s tipy se nebudu zlobit.

Jinak to asi zatím vidím na A Teacher .

"It's a beautiful day to save lives.”
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
1. 9. 2021 / 11:28:39 (před 3 roky)
on
Tempy napsal(a):

To já jsem si tento víkend „vyplýtval“ Élite. 😀 Naštěstí mám v záloze ještě Sex Education. Celkově letos tu výzvu nějak lajdám, vidím to na velké dohánění v prosinci. 😀

To abys začal dohánět už teď, v prosinci budeš mít dost práce s hádáním kalendáře, teda doufám že bude 😉. Teď naběhne dost novinek tak se třeba poštěstí je tam nacpat 😂

Kyra01
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
1. 9. 2021 / 11:36:21 (před 3 roky)
on

Seriálov zo školského prostredia je dosť, takže to nebude žiadny problém :) Na október to bude určite halloweenska epizóda.

The wheel weaves as the wheel wills.
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
1. 9. 2021 / 14:45:28 (před 3 roky)
off
Janey T napsal(a):

Září jsem trefila a něco určitě najdu. Říjen bych typovala halloween nebo něco jako chřipka....:D

ten druhy tip je super :D

F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
1. 9. 2021 / 14:56:29 (před 3 roky)
off

Jé a já pilot Young Royals rozkoukal už dávno, ale dojíždím to až dnes... Nicméně dám si tam nějakou novinku ideálně, uvidíme, co školního září přinese. :P

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
1. 9. 2021 / 15:42:36 (před 3 roky)
off
F.Valek napsal(a):

Jé a já pilot Young Royals rozkoukal už dávno, ale dojíždím to až dnes... Nicméně dám si tam nějakou novinku ideálně, uvidíme, co školního září přinese. :P

Ja sa na Young Royals chystam v najblizsich dnoch tak snad to stoji za to a mozem to rovno pouzit do vyzvy 😉

Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
1. 9. 2021 / 16:33:36 (před 3 roky)
off
Pipa22 napsal(a):

ten druhy tip je super :D

Díky, sice si nemyslím, že by to bylo ono, ale ten obrázek vypadá jako nějaký vir nebo bakterie a většinou na podzim řádí Chřipka, tak jsem to dala jako tip :D

Janey T.
F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
1. 9. 2021 / 19:24:25 (před 3 roky)
off
Petyer napsal(a):

Ja sa na Young Royals chystam v najblizsich dnoch tak snad to stoji za to a mozem to rovno pouzit do vyzvy 😉

No, je to takový zvláštní žánr, řekl bych takové línější teen drama, ale celé se to odehrává na intru a ve škole, takže podle mě rozhodně! :)

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
1. 9. 2021 / 20:40:26 (před 3 roky)
off

Záměrně jsem si šetřila Love, Victor (předpokládám, že zadání splňuje). Nebo že bych vyzkoušela ve chci vidět už značně uleželé Internado Laguna Negra, El?

Na říjen předpokládám Halloween. Už někdy na jaře jsem se bila do čela, že jsem si bezmyšlenkovitě vyplýtvala halloweenskou epizodu v jednom seriálu, protože mi bylo jasné, že ve výzvě nejspíš bude... (A na listopad předpokládám vánoční epizodu, protože to bude téma za listopad a prosinec - ale kdo ví, třeba budu ještě překvapená. :))

novoten
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
5. 9. 2021 / 14:19:05 (před 3 roky)
off

Pro ty, co videli: Julie and the Phantoms a Euphoria splnuji zadani?

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
7. 9. 2021 / 00:23:35 (před 3 roky)
off
novoten napsal(a):

Z Julie jsem viděla dva díly a nepřijde mi. Většinu času je spíš doma a ve škole je vždycky jen pár minut. Leda že by se to změnilo v dalších dílech.

AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
7. 9. 2021 / 17:26:19 (před 3 roky)
off
novoten napsal(a):

Euphorii jsem neviděla, Julii jo a celou, a taky bych neřekla, že do tohohle zadání sedí. Hlavní hrdinka do školy sice chodí a pár scén z ní tam je, ale ani náhodou se ten seriál neodehrává "z větší části" ve škole.

novoten
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
9. 9. 2021 / 13:37:22 (před 3 roky)
off