Diskuze k článku Novinka pod lupou: Hvězdy nad hlavou (Prima)
šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
1. 9. 2021 / 16:52:00 (před 3 roky)
off

Jak je několikrát zmíněno, typický český seriál, z produkce Primy.
Už jen podle obsazení je to mix toho co za posledních cca 20 let u nich vzniklo...
Závěrečná scéna mi teda přišla dost ehm..zvláštní.Za to scéna, kdy v TV měli puštěné Sestřičky nebo MK dost pobavila, i když to asi nebyl účel. 😃
Svoje diváky si to určitě najde..Já se budu dívat asi jen,abych vyplnila ticho před spaním. 😀

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
1. 9. 2021 / 17:17:02 (před 3 roky)
off

Názory pobavily. :D Já možná kouknu na první díl, spíš tak ze zvědavosti. A to si myslím, že je i důvod vysoký sledovanosti - lidi jsou jen zvědavý, co to zas je za novotu. Nemyslím si, že když na první díl koukalo hodně lidí, že by to automaticky znamenalo, že budou koukat i dál.

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
1. 9. 2021 / 20:58:16 (před 3 roky)
off

I kdybych snad přemýšlela o tom, že se na to podívám, spolehlivě by mě odradila Tereza Kostková v hlavní roli, jejíž výkon v Proč bychom se netopili mě dostatečně přesvědčil o jejím hereckém "umění" a během jejíž vstupů ve Stardance zásadně chodím na záchod, pro pití a podobně nebo je přetáčím.
A názory mě utvrdily v tom, že netřeba litovat (stejně mě to asi aspoň okrajově nemine, až pojedu k našim na návštěvu).

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
2. 9. 2021 / 00:56:55 (před 3 roky)
off

Nekoukala bych na to už jen kvůli obsazení... Všude furt ti samí lidé...