Diskuze k článku Novinka pod lupou: Clickbait (Netflix)
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
3. 9. 2021 / 16:38:43 (před 3 roky)
off

Tak tohle pádí do chci vidět. Vypadá to zajímavě a taky na pořádnou emoční jízdu.

Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
3. 9. 2021 / 18:14:29 (před 3 roky)
off

Mám dosledováno a konečně něco, co bych ani smykem nezařadila mezi “odkoukáno za vás, abyste vy nemuseli”. Tohle mám odkoukáno proto, abych to mohla všem doporučovat! Podobně jako ragelly jsem netušila, kam se bude ubírat zbylých 7 epizod, když už v pilotu našli místo natáčení toho videa, ale rozhodně mě příběh nezklamal, spíš naopak. Geniálně vymyšlené, ten koncept epizod dle postav byl jednoduše skvělý a konec taky parádní. Hromadily se jak nové postavy, tak různé problémy, ale takovéhle vyústění jsem teda nečekala. Rozhodně to stojí za to.

Tady se jdu ještě nad něčím rozplývat a raději to hodím do spoileru 😁 Já bych normálně brala nějaký spin-off Roshana a Pii, protože ti dva mě bavili nejvíc. Sice jsem fakt ráda, že se jedná o minisérii a nenatahují tím pádem tu ústřední zápletku, to (ne)ukončení jejich “romantické” linky mě štve. Jejich pohledy a zakázaná láska vibes měly tolik chemie, že by strčili do kapsy kdejaký účelově romantický pár. Mohli by tam třeba spolu řešit nějaké další vraždy, u toho na sebe pořád tak koukat a já bych byla naprosto spokojená 😄

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
5. 9. 2021 / 10:29:48 (před 3 roky)
off

Ok, tak jste mě přesvědčili ;), TOHLE si ještě do to-watch přidám :D.

kumla
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
30. 10. 2021 / 20:44:35 (před 3 roky)
off

Během dvou dnů jsem to zkoukla a jsem příjemně překvapená. Myslela jsem si, jak jsem hned v 1. díle odhadla vraha... No a byla jsem vedle jak ta jedle! Opravdový pachatel mě vůbec nenapadl. Za mě spokojenost, každý díl utíkal a na detektiva se dobře dívalo 😃.

Kumla
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
9. 1. 2022 / 23:17:44 (před 2 roky)
on

Taky mám dokoukáno a souhlasím s ostatními. Parádní minisérie, která je zajímavě udělaná, odhaluje nové postavy a osudy a pomaličku směřuje ke konci, který snad nedokáže minimálně do předposlední epizody odhadnout vůbec nikdo. I mně to trvalo až tak dlouho, a jen potom jsem si začala uvědomovat všechny ty souvislosti, které se ve střípcích v průběhu jednotlivých dílů objevovaly. Některé postavy mě až tolik nezaujaly (např. reportér), ale za ten nečekaný konec si seriál vysloužil 80 %.

Závěr:
Uzavřený. Zjistíme, že Nick byl opravdu nevinný. Jeho fotky si přisvojila sekretářka ve sportovním centru Dawn, která se za něj na různých seznamkách vydávala a oživila si svůj nudný život rolí catfishe. Nicka unesl Simon, který ho vinil za sebevraždu své sestry. Ovšem Dawn byla ta, která ji k tomu vyprovokovala a Nick dokázal Simona přesvědčit, že je nevinný. Když ho Simon pustil, Nick se vydal za Dawn. Věděl, že je to její vina, protože ona byla jediná, kdo znal detaily jeho soukromého života (včetně manželčiny nevěry), které psala ženám na seznamkách. Chce ji vzít na policii, ale Dawnin manžel ho udeří kladivem do hlavy a zabije. Ethan s kamarádkou zjistí z fotek adresu, kde byly koláže s Nickem vytvořené. Adresu uvidí jeho bratr Kai, který jde pachatele konfrontovat. Dawn s manželem ho unesou, ale policie jim je již v patách a Kaie zachrání. Dawnin manžel se nemůže smířit s vězením, takže vytasí na policii zbraň a je zastřelen.