Diskuze k článku Novinka pod lupou: Pan profesor (Nova)
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
10. 9. 2021 / 11:00:08 (před 3 roky)
off

Přesně jak jsem si myslela - ti, co viděli prvně slovenskou verzi, budou pro ni - klasika 😁 Ti, co zase viděli německou, určitě protáčeli panenky nad oběma, protože jsem si jistá, že obě kopírují jak dějem, tak charaktery ten originál, a ne jen sebe navzájem 😁 Já jsem asi chytla krátkou mrtvičku minulý týden, když jsem na to koukala, nebo to za mě prostě fungovalo. Netuším, asi to zkusím ještě jednou (nebo ještě 4x, prý bych to v klidu zvládla).
Ale naprosto souhlasím s přehnaností toho studenta z pilotu, naštěstí má mít každý díl v popředí jiného studenta a jeho problém, tak snad už to nebudou takové drama queens (i když dost možná jo 😂).

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
10. 9. 2021 / 11:58:48 (před 3 roky)
off

Musím říct, že jsem se u toho fakt pobavila a jako oddychovka to bylo neuvěřitelně fajn.
Dyk je skvělej. 😀
A musím pochválit i výběr hudby. 👍👍

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
minion93
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
10. 9. 2021 / 12:45:34 (před 3 roky)
off

hmm no rada by som si teda pozrela ten originál :D či to je len lacná kópia :D

Bee Doo, Bee Doo
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
10. 9. 2021 / 13:07:36 (před 3 roky)
off

Rozdílnost názorů mě fakt pobavila. :D Já jsem ještě ten první díl neviděla (ani slovenskou verzi, ani originál), ale určitě se minimálně na ten první podívám. Každopádně hodnotit nemám co, jen jsem si přišla počíst názory. Jsem zvědavá na úvodní scénu. :D Jedna to dává do mínusu, druhá do plusu... Fakt jsem zvědavá, na jakou stranu se přikloním já, až to uvidím. :D Každopádně si myslím, že dřív jak za týden to nebude. Mám resty jinde. :)

kumla
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
10. 9. 2021 / 19:33:44 (před 3 roky)
on

My jsme si to pustili včera asi 15 minut po začátku, takže úvodní scéna mi unikla, ale musím říct, že to pro mě byla moc fajn oddechovka 🤷. Některé vtipy byly lepší, jiné horší, ale celkově to na mě působilo dobře. Mně se teda úplně moc nelíbí výběr studentů, ale s tim nic nenadělám. Naopak nová učitelka je sympatická a pro mě navíc kočka, i když je jasné i bez znalosti originálu nebo slovenské verze, kam to bude směřovat. Já si to pustím i příští týden 🙂.

Kumla