Jupí, nebude trofej? Protože spousta věcí se mi odrazila v umístění, ale jelikož nejde o výběr komise, ale naše hlasy, tak nejspíš ne. :D Jinak jsem rád za Dámský gambit, Buffy, Wandavision, Emily in Paris a Kukačky, myslím, že všichni zaslouženě. :)
Z Cordena mám opravdu radost, sice občas přestřelí a většinou to není až tak zajímavé, ale když se něco povede, tak je to geniální. Vřele doporučuju např.
odkaz
Z Buffy až tak odvařená nejsem, přeju jí to, ale radši bych tam viděla Trpajzlíka. I po těch letech jsou pořád stejně švihlí. :D A to se musí nechat. :D
Potěšila mě Simon's Cat :-)
Na ostatní se pak podívám, základní informace je úplně poslední Joooo Buffy to konečně zvládla
„Dobrá zpráva je, že ho můžete do SZ Awards nominovat ještě příští rok!“ No jak pro koho! :D
Největší radost mám ze Síně slávy, protože Buffy to dokázala. Teď nastal čas na Firefly nebo Angela.
Bohové, zase ta upírská rozhoďnožka... Začínám jí mít stejně tak plné zuby jako Vrat >:(.
Jinak jeeeej, Simonova míca FTW :-). Jinak mě nechávají výsledky poměrně chladnou, favorita jsem neměla nikde. Že se Wentworth zase nikam nedostal už snad ani nemá cenu komentovat... Kdy už si lidi uvědomí, že neamerické seriály nejsou jenom ty britské sakra?
spike napsal(a):
Největší radost mám ze Síně slávy, protože Buffy to dokázala. Teď nastal čas na Firefly nebo Angela.
Ne,nejvyšší čas aby se tam konečně dostala Xena, která tam má být už dávno.
Ježišikriste, Corden? 🤮 Doporučuju zdejším hlasujícím si o něm něco přečíst.
andromache napsal(a):
Ne,nejvyšší čas aby se tam konečně dostala Xena, která tam má být už dávno.
Xenu mám taky v oblibě. Všechny ty seriály patří mezi nostalgické vzpomínky na dobu našeho dospívání, kdy svět byl ještě v pohodě.
To už bolo tak dávno, že som na to už aj zabudla, že sa aj niečo také hlasovalo :( Škoda, že ste to neuverejnili skôr, keď to bolo ešte aspoň trochu aktuálne a čerstvo v pamäti, ale až teraz 2 mesiace po ukončení hlasovania.
A ešte mi okrem Emily in Paris nevyšiel ani jeden z mojich favoritov :(
spike napsal(a):
Xenu mám taky v oblibě. Všechny ty seriály patří mezi nostalgické vzpomínky na dobu našeho dospívání, kdy svět byl ještě v pohodě.
Jak se to vezme v pohodě... Myslím, že kdyby Whedon zabil Taru dneska, tak dostane po právu co si zaslouží (veřejné lynčování). To jediné schvaluju, že umřel tenhle debilní trope.
andromache napsal(a):
Jak se to vezme v pohodě... Myslím, že kdyby Whedon zabil Taru dneska, tak dostane po právu co si zaslouží (veřejné lynčování). To jediné schvaluju, že umřel tenhle debilní trope.
Smrt Tary mě taky naštvala, ale ospravedlnění to mělo. V tom díle málem zemřela (znovu) i Buffy.
spike napsal(a):
Smrt Tary mě taky naštvala, ale ospravedlnění to mělo. V tom díle málem zemřela (znovu) i Buffy.
Bohužel jenom málem.. As far as I am concerned, she should stay dead after season five a ne že ne... Tím bychom si šestku a sedmičku ušetřili...
Jsem ráda za Wandu, Emily, Simonovu kočku a Buffy (konečně jsme ji tam dostali! :D); naopak asi nepochopím, co všichni mají na Simpsonech...
spike napsal(a):
Súhlasím, také Firefly tam rozhodne patrí a za mňa tam patrí aj Doctor Who.
spike napsal(a):
Veru, Buffy b y bola škoda, pre mňa to bola najlepšia postava a vždy bude. Zato Tara, nie mne jej ľúto nebolo, vyzerala furt ako keby jej uleteli motýle, či už bola prepnutá alebo nie, úplne mimo postava. A liezla mi riadne na nervy.
Aldyska napsal(a):
Veru, Buffy b y bola škoda, pre mňa to bola najlepšia postava a vždy bude. Zato Tara, nie mne jej ľúto nebolo, vyzerala furt ako keby jej uleteli motýle, či už bola prepnutá alebo nie, úplne mimo postava. A liezla mi riadne na nervy.
Asi vím jak to myslíš. Byla to prostě taková hippiesačka... 😂
spike napsal(a):
Asi vím jak to myslíš. Byla to prostě taková hippiesačka... 😂
Asi áno. Dokonca tá herečka hrala hippiesáčku v Cold Case v jednej časti, pokiaľ si dobre pamätám =D
Aldyska napsal(a):
Na Taru mi nešahej! Rozhodně se divím, že s tím, jak ji doma vychovávali byla ještě na škole schopná se magii věnovat a otevřít Willow oči. V mnoha věcech že.. Takže ano, smrt Tary budu Whedonovi vyčítat hodně dlouho (asi nafurt, lesby se prostě NEZABÍJEJÍ!!!). Zato Upírošukna klidně mohla zůstat kaput už po pětce. Aspoň by nás to ušetřilo šestky a sedmičky.
andromache napsal(a):
Na Taru mi nešahej! Rozhodně se divím, že s tím, jak ji doma vychovávali byla ještě na škole schopná se magii věnovat a otevřít Willow oči. V mnoha věcech že.. Takže ano, smrt Tary budu Whedonovi vyčítat hodně dlouho (asi nafurt, lesby se prostě NEZABÍJEJÍ!!!). Zato Upírošukna klidně mohla zůstat kaput už po pětce. Aspoň by nás to ušetřilo šestky a sedmičky.
Absolútne nesúhlasím a myslím si, že mnoho ľudí by v tomto nesúhlasilo. Viem, že aj moji spolužiaci na strednej poznali tento seriál len vďaka Buffy a nie iným postavám. Buffy bola pre mňa najdôležitejšou postavou od začiatku do konca. Ale ak mám pravdu povedať, stačilo by, keby celý seriál skončil po 3. sérii. Buffy mala byť s Angelom, ideálne navždy, Willow by nikdy nebola temná a chodila by s Ozom (oni boli spolu tak sladkí a reálni) a Tara by ideálne ani nebola, dokonca ani Dawn (to bo podľa mňa najväčší bullsh*t čo Whedon vymyslel, Buffy vždy boa a mala byť len jedináčik). Dokonca v tých neskorších sériách sa mi znechutila aj Buffyina mama. Asi ako jediné plus ďalších sérií mi prišla len Anya.
Aldyska napsal(a):
Absolútne nesúhlasím a myslím si, že mnoho ľudí by v tomto nesúhlasilo. Viem, že aj moji spolužiaci na strednej poznali tento seriál len vďaka Buffy a nie iným postavám. Buffy bola pre mňa najdôležitejšou postavou od začiatku do konca. Ale ak mám pravdu povedať, stačilo by, keby celý seriál skončil po 3. sérii. Buffy mala byť s Angelom, ideálne navždy, Willow by nikdy nebola temná a chodila by s Ozom (oni boli spolu tak sladkí a reálni) a Tara by ideálne ani nebola, dokonca ani Dawn (to bo podľa mňa najväčší bullsh*t čo Whedon vymyslel, Buffy vždy boa a mala byť len jedináčik). Dokonca v tých neskorších sériách sa mi znechutila aj Buffyina mama. Asi ako jediné plus ďalších sérií mi prišla len Anya.
Willow a Oz nikdy jako endgame.. Prostě ne. Sladcí teda nebyly ani trochu. A co se reality týče.. Málokdy první láska vydrží navěky věků. Přiznávám, že pro mě byl celkem šok, když se to u Willow vyvrbilo tak jak se vyvrbilo, ale jedině k lepšímu. A Dawn mi nijak zvlášť nevadila a to nenávidím děti. Takže za mě konec po pětce by byl ideální.. Anyanka byla příšerná. Pokud jde o Xandera, ten se mi nejvíc líbil s Cordy. Buffyna to u mě prohrála ve chvíli, kdy začala chrápat se Spikem. Angela bych jí ještě odpustila (protože to zatajil a tak dále), ale Bodlinu nikdy.
andromache napsal(a):
Willow a Oz nikdy jako endgame.. Prostě ne. Sladcí teda nebyly ani trochu. A co se reality týče.. Málokdy první láska vydrží navěky věků. Přiznávám, že pro mě byl celkem šok, když se to u Willow vyvrbilo tak jak se vyvrbilo, ale jedině k lepšímu. A Dawn mi nijak zvlášť nevadila a to nenávidím děti. Takže za mě konec po pětce by byl ideální.. Anyanka byla příšerná. Pokud jde o Xandera, ten se mi nejvíc líbil s Cordy. Buffyna to u mě prohrála ve chvíli, kdy začala chrápat se Spikem. Angela bych jí ještě odpustila (protože to zatajil a tak dále), ale Bodlinu nikdy.
Spike mi k Buffy tiež až tak nesedel. Ale stále tam bola Buffy a to bolo proste pre mňa najdôležitejšie. Práveže 5.séria so 4. sériou je pre mňa asi najslabšia, a keď už spomínam 4. sériou, Riley bol pre mňa chodiaca katastrofa, nazvala by som to "nehodiace sa prečiarknite". K Willow a Ozovi, no práve ja mám v rodine úplne dokonalý príklad, že šťastne až do smrti, doslova, žiaľ smutnej smrti, keďže mamina mi zomrela, ale moji rodičia si boli navzájom tí prví a do konca života jediní a otec jej je verný aj keď je po smrti, preto boli pre mňa Willow aj Oz absolútne uveriteľní a reálni, ako aj sladkí. Hej, Cordelia bola super, veľká škoda, že ju potom odfiltrovali už len do Angela, s Alexom bola dobrá, hoci si nemôžem pomôcť, mne proste Anya sedela k nemu o niečo viac. A mne ani tak nevadia deti, len tá zápletka s Dawn bola taká spleť blbostí na môj vkus.