Tak tohle mě zaujalo. :) A taky mě pobavilo, že dokud se neobjevil v traileru nápis, že manžela hraje Eccleston, tak se mi to v mozku vůbec nespojilo. :D
Dokoukáno. Po počátečním nadšení přišlo docela zchlazení, nakonec za mě průměr - 50 %. Seriál má zajímavou zápletku, ze které ale bohužel v mých očích nevytěžil maximum. Že za všechno může manžel, to je snad základní koncept, který napadne každého na první dobrou. Čekala jsem nějaký zvrat v závěru, ale bohužel se nic nestalo.
Závěr:
Uzavřený. Jo si na vše vzpomene. Přijde na to, že za jejím pádem ze schodů může manžel, který ji podváděl a milenka je těhotná. Jo se vše dozvěděla a chtěla ho opustit. Byla však opilá a když se po hádce ze vzteku snažila dostat ze stěny nahoře u schodů obraz, zavrávorala. Rob ji chytil, ale nakonec ji pustil. Jo vše řekne i dětem. Dcera Sash pak vidí na stěně domu časovou osu, kam Jo psala všechny údaje o Robovi včetně toho, že se ji pokusil zabít. Jo ho nadobro opouští a odjíždí zpět do Dánska. Je u moře a ve vlnách vidí mořské panny. Řekne si nahlas, že ví, že nejsou skutečné, a jak mrkne, tak se mořské panny ztratí.