Diskuze k článku Emmy 2021: Móda červeného koberce
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
20. 9. 2021 / 11:30:40 (před 3 roky)
off

Populace nám utěšeně tloustne, hvězdy nevyjímaje...

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
20. 9. 2021 / 11:40:48 (před 3 roky)
off

Normálně módu nekomentuju, ale když vidím boty Bowena Yanga tak mi to připomělo tenhle můj status psaný pár hodin před Emmy O_o... Tfuj! Jinak Zeta vypadá úžasně elegantně a spousta pánů vsadila na plyš jak vidím :D. A líbí se mi i elegance Kate Winslet. Ta ženská vážně zraje jako víno. A ještě mám pocit, že pan Dan Levy se nějak nemohl rozhodnout, jestli chce kimono nebo oblek, tak se to nakonec rozhodl skombinovat dohromady :D. Nebo to má být imitace županu :D? Jo a ještě.. Kathryn Hahn si objednala omylem pásek pro obra? Nebo se jí magie vymkla z rukou?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Tesa.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
20. 9. 2021 / 13:33:19 (před 3 roky)
off

Najviac sa mi páčili outfity Kaley Cuoco a Yary Shahidi :)

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
20. 9. 2021 / 17:09:38 (před 3 roky)
off

Tak nevím, ať si každý nosí, co chce, ale mě se asi nejvíc líbí pár pánů, co šáhlo pro absolutně obyčejném základním černém obleku.

Mad.Awe
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
21. 9. 2021 / 12:02:12 (před 3 roky)
off

No, jsem docela konzerva, ale některé módní experimenty mi přijdou dost přes čáru. Myslím, že klasika v tomto ohledu vede, ale vsadím se, že se mnou spousta lidí nebude souhlasit. :)
Nejlepší:
- Dámy: Kate Winslet (sice tmavší, možná až příliš, ale sluší), Catherine Zeta-Jones (tmavovláskám rudá sluší!), Alison Janney (a pak že ve starším věku člověk nemůže vypadat dobře... houbelec), Sophia Bush (moc se mi nelíbí střih těch rukávků, ale jinak jí to docela sluší).
- Pánové: René Jean-Page (trošku extravagantní vzor, ale dobrý), William H. Macy (klasika, která nikdy nezklame), Patrick Stewart (sir Patrick Stewart je prostě sympaťák, a za tím si stojím).

- Ostatní:
- Anya Taylor-Joy: Šaty nejsou nejhorší, ale přijde mi, že je to příliš mnoho žluté (i v kontrastu s vlasy herečky), takže se to tluče.
- Kaley Cuoco: Co tam dělají ta ramínka?
- Billy Porter: Myslím, že to si ani nezaslouží komentář. :D
- Josh O'Connor: Až na tu vázanku dobré, ale přijde mi, že je mu oblek velký, možná se mi to jenom zdá.
- Zach Braff: Oděv není špatný, ale trošku bych to rozjasnila.
- Max Minghella: Ty brýle mi to ruší, jinak dobrý.
- Sarah Paulson: Nevím proč, ale ty šaty mi připomínají záclonu.
- Cecily Strong: Být na jejím místě, bála bych se toho rozparku, že ukáže něco, co nemá, ale sluší jí to, o tom žádná.
- Nicola Byer: prostě příliš... velké.
- Madeline Brewer: šaty hezké, ale ty boty se mi k nim nelíbí.
- Elizabeth Olsen: myslím, že ty šaty jsou minimálně 2x větší, než by potřebovala.

A na zbytek nemám energii. :D Pochopitelně jde jenom o moje názory, nejsem žádná odbornice na módu. :)

Mad.Awe
andromache
21. 9. 2021 / 12:17:17 (před 3 roky)
off
Mad.Awe napsal(a):

A na zbytek nemám energii. :D Pochopitelně jde jenom o moje názory, nejsem žádná odbornice na módu. :)

Tos měla slyšet ty kometáře, co jsme u fotek měly s mamkou :D :D."záclona, víla utečená z lesa, šílenec v županu" a tak podobně :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
21. 9. 2021 / 12:53:02 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Tos měla slyšet ty kometáře, co jsme u fotek měly s mamkou :D :D."záclona, víla utečená z lesa, šílenec v županu" a tak podobně :D.

Tak ten župan je přesnej. :D To mi utkvělo v paměti, měla jsem stejný názor :D

andromache
21. 9. 2021 / 13:08:09 (před 3 roky)
off
AislinK napsal(a):

Tak ten župan je přesnej. :D To mi utkvělo v paměti, měla jsem stejný názor :D

Ano, taky nechápu co to mělo být :D. Nejdřív mi to připomínalo kimono, ale řekla bych, že ten župan je přesnější :D.

Ivka22
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
21. 9. 2021 / 13:22:52 (před 3 roky)
off

Mě se třeba líbí i Ellen Pompeo v nenápadném kostýmku, a pak mi přijdou půvabné Kate Winslet a Catherine Zeta-Jones. Ten oblek, co má na sobě René Jean-Page mi přijde skvělý - pořád je to klasika, ale s originálním nápadem...

Lukáš Jelínek
Uživatel od první verze | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
22. 9. 2021 / 01:17:53 (před 3 roky)
off
Tesa. napsal(a):

Najviac sa mi páčili outfity Kaley Cuoco a Yary Shahidi :)

Ty šaty jsou super, ale trošku mi to u Kaley kazí to kdoví co na těch ramínkách a ten její výraz, na někom jiném by vypadaly ještě líp, k ní mi to prostě nesedlo... Ale tak to je jen subjektivní pocit

andromache
22. 9. 2021 / 02:57:10 (před 3 roky)
off
Lukáš Jelínek napsal(a):

Ty šaty jsou super, ale trošku mi to u Kaley kazí to kdoví co na těch ramínkách a ten její výraz, na někom jiném by vypadaly ještě líp, k ní mi to prostě nesedlo... Ale tak to je jen subjektivní pocit

Jsem někde v bulváru tuším četla, že krátce před ceremoniálem Kaley podepsala rozvodové papíry, takže se musela do úsměvů trochu nutit.. Ale kdoví.

Mad.Awe
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
22. 9. 2021 / 09:27:43 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

To je vtipné. :D Ale věřím, že kdybych fotky nehodnotila sama, ale se ségrou, nejspíš se dostaneme k podobným vyjádřením. :D

Mad.Awe