Fuuu, dnes to mame tazke... Peggy vs Beth... dufam, ze Queen's Gambit postupi, hlas ale ide Agentke Carterovej
Dneska konečně lehké. Pár dílů jsem viděla u Chůvy, takže hlas patří ji, zbytek znám, ale ještě jsem žádný díl neviděla. :)
Queen's Gambit - sice mně nesympatická protagonistka, ale je to jeden z vydařenějších seriálů.
Kara vs Beth, takže hlas pro Supergirl. Předpokládám, že Queen's Gambit postoupí i tak.
Stále a pořád nechápu tu oblibu slečny Fáááááájn. To jsem jedinej, koho jenom vzpomínka na ten hlas vrací do školy, kde se potkal nehet s tabulí?
Jak to, že má Kara sakra tak málo hlasů :(?
Kolombo napsal(a):
Kara vs Beth, takže hlas pro Supergirl. Předpokládám, že Queen's Gambit postoupí i tak.
Stále a pořád nechápu tu oblibu slečny Fáááááájn. To jsem jedinej, koho jenom vzpomínka na ten hlas vrací do školy, kde se potkal nehet s tabulí?
Nejsi.. Ježí se mi všechny chlupy jenom při té vzpomínce....
Queen's Gambit je jasná volba :)
No to rozlosovanie stoji pekne za prd. 5 dni niet pomaly komu dať hlas a dnes hneď 5 seriálov. Hlas nakoniec agentke.
Dnes jsem ji dokoukala a je mi smutno :(
Tak aspoň, že jí můžu poslat hlas.
Agent Carter 🖤
Za mě dnes jednoznačně Beth a šachy 👍.
Začínám se bát, že ta uječená nána to celé vyhraje :(
Můj hlas jde agentce Carterové.
stovka :)
Nevada napsal(a):
Začínám se bát, že ta uječená nána to celé vyhraje :(
Můj hlas jde agentce Caterové.
Obávám se i hlasuji stejně.
Agentka
Dneska hlasuji jednoznačně pro Agent Carter, vážně mě mrzelo, že seriál po druhé sérii skončil. Hayley Atwell je boží!