Hehe, tak na tuhle srandu jsem sama zvědavá a už se těším, až se na ten první díl sama podívám. Připravím si popkorn a něco k pitivu a bude sranda, ne že ne :D
Mám menší update po tom, co jsem viděla kousek 3. a celou 4. epku: ta moje “známá” je neskutečně na facku 🙈 Je to ta, co pořád brečí a chová se jak dítě. Vážně netuším, co se tam (nebo jí) v té části, kterou jsem neviděla, stalo, ale teď už se za ni stydím dvojnásob. Jak puberťačka prostě. Taky jsem tam našla velkou hromadu produkčních chyb (stejné medailonkové komentáře 2x, pokaždé teda k jiné situaci, apod.). Jinak jako jo… hloupá zábava to je pořád 😅
Já jsem právě pustila první díl a při té úvodní "scéně," kde ukazují, že jako dostávají zprávy, že jedou na love island a snaží se být děsně sexy, jsem vyprskla smíchy. :D Čeká mě asi "kvalitně" strávený páteční večer :DDD
no chu....na ako mraky a traky. to sa sice musi vidiet, ale strasne nieco...
dal som si namahu vidiet prvu cast, nastastie stiahnute a este polovicu som preskocil. preto som zabil max 30 min. ale ak chce niekto stracat rozum a IQ svetelnou rychlostou, vrelo odporucam
Větší blbost jsem nikdy neviděl. Přítelkyně u toho ani nemrkala. Jsem sklidil xkrát pšenici v hayday.