Wanda a Tom už ale zasnoubení jsou z vánoční epizody
Zoe a Wade by bola síce sranda (a super), ale nezdá sa mi to pravdepodobné, u Georgea a Tansy mi to príde úplne šialené, takže by to mohla byť aj pravda :D
DrMovr7 napsal(a):
No právě. :D
Já bych teda Toma a Wandu na tu svatbu klidně tipla. A zásnuby? No uvidíme. :)
No jestli se vrati ta silena Ruby, tak mi klepne:( Tu nemuzu ani vystat... Zoe a Wade - to by byla pecka - ale urcite se to bohuzel nestane.
Tipuju to na George a Tansy, protože když na to přijde, tak jsou oba stejně praštění:) A navíc si hodně a hodně rychle kápli do noty.
zoey a wande sú zbožním želaním,ale to pochybujem skôr ma ako prvý napadli george a tansy,a možnosť lavon a ruby odmietam,bo tá je mi vrcholne nesympatická a prekonala aj moju nechuť k lemon v prvej sérii
Wanda a Tom nebo George a Tansy? Jsem zvědavá :D
Kéž by to byli Zoe a Wade:) I Když to si nemyslím.
Nejak mi tam s toho tak vždy vyskakuje Lavon najviac do očí, síce neviem s kým ale mohol by to byť Lavon (kludne s Lemon :D) :D alebo ešte Wanda a Tom. Pochybujem, že to bude Zoe a Wade :D.
Mně osobně je jedno, kterej pár to bude, krom Lavona s Ruby (jak já ji nemůžu vystát), ale u Wada a Zoe by to byla škoda, určitě se ještě nasmějem u jejich randění, takhle by přeskočili fázi :D
Lemonie napsal(a):
Mně prvně přišel na mysl dr. Breeland :D
mně též a vůbec by mi to nevadilo:) zato Lavon (děsný jméno) a Ruby jsou moje noční můra, z té holky mám osypky jen se objeví v záběru a jestli se má vrátit, tak ať je předhozena Burtu Reynoldsovi...
Ruby a Lavon snad už ne, ta ženská mi neskutečně pila/pije krev. Prostě mi nesedla. Super by byla Zoe, ale to těžko. Takže si také myslim, že dr. Breelend. :)) No uvidíme.
Řekla bych že to bude Wanda a Tom. Vůbec by mi ale nevadilo kdyby to byla Zoe a Wade ♥ :D ikdyž to není zrovna pravděpodobný xD
Já bych řekla že to bude dr. Breeland. Celkem dost bych to přála i Lemon a Lavonovi.
Naopak si myslím, že to nebude ani Zoe s Wadem ani George a Tansy, protože by si scénáristi zničili ten trojúhleník, na kterém byl od začátku stavěný tenhle seriál a upřímně si myslím, že se to mezi těmahle lidma ještě párkrát zamotá.
Na takých 90% tipujem Toma a Wandu. Ale priala by som to aj Lemon a Lavonovi... a samozrejme Zoe a Wade by mohli byť tiež, ale až o takú 1 - 2 série neskôr. Dúfam, že Ruby sa tam už neobjaví, lebo na tej mi bolo nesympatické úplne všetko.
DrMovr7 napsal(a):
to může být myšleno zásnuby jako večírek, takže klidně. mám pocit, že už jsem i někde četla, že to jsou oni, ale je možné, že to jen tak blbě napsali, že jsou spíš nejpravděpodobnější.
george a lamon to být nemůžou, protože kterási producentka řekla, že mezi nimi už je konec, jen budou přátelé.